benjamin17
İtemsadder orjinal olduğuna dair satın aldığınız sayfadan bugünün tarihi ve saati ile çekilmiş tam bir ekran görüntüsü iletirmisiniz.Sunucumuda İtemsadders eklentisini kullanıyorum
Velocity, Çakma Lobi, Lobi, EmekSkyblock olmak üzere 4 adet sunucu bulunuyor.
Ancak emek skyblock'a girerken texture pack yüklenmiyor
Bunun ayarını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kkayaaaa
İtemsadder orjinal olduğuna dair satın aldığınız sayfadan bugünün tarihi ve saati ile çekilmiş tam bir ekran görüntüsü iletirmisiniz.
jdepk
Crack olup olmadığını doğrulamak için istedi.Ekli dosyayı görüntüle 267779
Neden böyle bir şey istediniz ki?
kkayaaaa
İtemsaddersi çakma lobiye vs yüklemem gerekiyormu eklenti 1.20.4'e kadar destekli benim sunucum 1.21.4Crack olup olmadığını doğrulamak için istedi.
-> Bu eklenti ItemsAdder texturepack ni 1 kere mesala çakma lobide yükler daha sonra herhan gibi bir sunucu yüklenmesine gerek kalmaz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorunları direk forumdan ziyade önce "" bu itemsadder wiki sayfasından araştırısan. Senin için çok daha iyi olur.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ageofmc
Sadece skyblocka yüklemen yeterli muhtemelen ip ve port bağlamada sorun yaşamışsınıdırİtemsaddersi çakma lobiye vs yüklemem gerekiyormu eklenti 1.20.4'e kadar destekli benim sunucum 1.21.4
kkayaaaa
Hocam portum açık zaten şimdi bu eklenti çalışıyor sorun yok ama 2 saat sonra giriyorum yüklemiyor girenide yüklemiyor şuan mesela çalışıyor ama birazdan çalışacak mı belli değil sorunum burda başlıyor.Sadece skyblocka yüklemen yeterli muhtemelen ip ve port bağlamada sorun yaşamışsınıdır
selfhost kullanmanı öneririm daha kolay olur.
Ayrıca arkadaşın attığı eklenti, eğerki lobide textureyi indirip ana sunucuda tekrar indirmeden otomatik yüklenmesini istiyorsan kullanılır. Büyük ihtimal senin sorununla alakası yok.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bide çoğu hosting friması portları zaten açık olarak verir
self-host:
enabled: true
server-ip: '127.0.0.1'
pack-port: 8163
configden selfhostu true yap server ipyi de kendi ip adresin yap
ardından ireload ve iazip at eğerki sorun düzelmezse port açman gerek vds frimana 8163 portunu açmaları için ticket atabilirsin
jdepk
Hocam portum açık zaten şimdi bu eklenti çalışıyor sorun yok ama 2 saat sonra giriyorum yüklemiyor girenide yüklemiyor şuan mesela çalışıyor ama birazdan çalışacak mı belli değil sorunum burda başlıyor.
ageofmc
WattBreak güzel açıklamış zaten Son sürümü kullanmanı öneririm onun dışında hala bu sorunu yaşarsan itemsadder discorduna durumunu yazıp destek alabilirsin. Veya direk hakana sor.Hocam portum açık zaten şimdi bu eklenti çalışıyor sorun yok ama 2 saat sonra giriyorum yüklemiyor girenide yüklemiyor şuan mesela çalışıyor ama birazdan çalışacak mı belli değil sorunum burda başlıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!