Çözüldü İtemsAdders Yardım Lütfen!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graydeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 267
  • Etiketler Etiketler
    asd
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graydeth

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
237
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

kkayaaaa

Sunucumuda İtemsadders eklentisini kullanıyorum
Velocity, Çakma Lobi, Lobi, EmekSkyblock olmak üzere 4 adet sunucu bulunuyor.
Ancak emek skyblock'a girerken texture pack yüklenmiyor
Bunun ayarını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Sunucumuda İtemsadders eklentisini kullanıyorum
Velocity, Çakma Lobi, Lobi, EmekSkyblock olmak üzere 4 adet sunucu bulunuyor.
Ancak emek skyblock'a girerken texture pack yüklenmiyor
Bunun ayarını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
İtemsadder orjinal olduğuna dair satın aldığınız sayfadan bugünün tarihi ve saati ile çekilmiş tam bir ekran görüntüsü iletirmisiniz.

Crack olup olmadığını doğrulamak için istedi.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> Bu eklenti ItemsAdder texturepack ni 1 kere mesala çakma lobide yükler daha sonra herhan gibi bir sunucu yüklenmesine gerek kalmaz.

Sorunları direk forumdan ziyade önce "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" bu itemsadder wiki sayfasından araştırısan. Senin için çok daha iyi olur.

Crack olup olmadığını doğrulamak için istedi.

-> Bu eklenti ItemsAdder texturepack ni 1 kere mesala çakma lobide yükler daha sonra herhan gibi bir sunucu yüklenmesine gerek kalmaz.

Sorunları direk forumdan ziyade önce "
" bu itemsadder wiki sayfasından araştırısan. Senin için çok daha iyi olur.
İtemsaddersi çakma lobiye vs yüklemem gerekiyormu eklenti 1.20.4'e kadar destekli benim sunucum 1.21.4

İtemsaddersi çakma lobiye vs yüklemem gerekiyormu eklenti 1.20.4'e kadar destekli benim sunucum 1.21.4
Sadece skyblocka yüklemen yeterli muhtemelen ip ve port bağlamada sorun yaşamışsınıdır
selfhost kullanmanı öneririm daha kolay olur.
Ayrıca arkadaşın attığı eklenti, eğerki lobide textureyi indirip ana sunucuda tekrar indirmeden otomatik yüklenmesini istiyorsan kullanılır. Büyük ihtimal senin sorununla alakası yok.

Bide çoğu hosting friması portları zaten açık olarak verir
self-host:
enabled: true
server-ip: '127.0.0.1'
pack-port: 8163

configden selfhostu true yap server ipyi de kendi ip adresin yap
ardından ireload ve iazip at eğerki sorun düzelmezse port açman gerek vds frimana 8163 portunu açmaları için ticket atabilirsin

Sadece skyblocka yüklemen yeterli muhtemelen ip ve port bağlamada sorun yaşamışsınıdır
selfhost kullanmanı öneririm daha kolay olur.
Ayrıca arkadaşın attığı eklenti, eğerki lobide textureyi indirip ana sunucuda tekrar indirmeden otomatik yüklenmesini istiyorsan kullanılır. Büyük ihtimal senin sorununla alakası yok.

Bide çoğu hosting friması portları zaten açık olarak verir
self-host:
enabled: true
server-ip: '127.0.0.1'
pack-port: 8163

configden selfhostu true yap server ipyi de kendi ip adresin yap
ardından ireload ve iazip at eğerki sorun düzelmezse port açman gerek vds frimana 8163 portunu açmaları için ticket atabilirsin
Hocam portum açık zaten şimdi bu eklenti çalışıyor sorun yok ama 2 saat sonra giriyorum yüklemiyor girenide yüklemiyor şuan mesela çalışıyor ama birazdan çalışacak mı belli değil sorunum burda başlıyor.

Hocam portum açık zaten şimdi bu eklenti çalışıyor sorun yok ama 2 saat sonra giriyorum yüklemiyor girenide yüklemiyor şuan mesela çalışıyor ama birazdan çalışacak mı belli değil sorunum burda başlıyor.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Bu 4 şeyden kaynaklı olabilir

1. Eklentinin sürümden kaynaklıdır. ItemsAdder tüm sürümlerinde ayrı sorunlar var.
2. Texturepack de bir sorun olabilir. İçeriğini kontrol et
3. Birşey ile çakışıyor olabilir. Eklentileri kontrol et
4. Spark eklentisini kullan. Aşırı yüklemeden dolayı yapamıyor olabilir. Düşük bir olasılık ama yinede kontrol et.

Bide bir oyuncu sunucuya girdiği zamna yüklemediği esnada konsolda eğer bir hata veya uyarı çıkıyor ise fotorafını atarmısın.

WattBreak güzel açıklamış zaten Son sürümü kullanmanı öneririm onun dışında hala bu sorunu yaşarsan itemsadder discorduna durumunu yazıp destek alabilirsin. Veya direk hakana sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl