İtemsadderlimi itemsaddersizmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bencinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 106

bencinar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
bencinar1091

Discord:

bencinar

Merhaba yakın zamanda bir skyblock sunucusu açmayı düşünüyorum sizce itemsadderlimi olmalı itemsaddersizmi?

Merhaba yakın zamanda bir skyblock sunucusu açmayı düşünüyorum sizce itemsadderlimi olmalı itemsaddersizmi?
Aslında bir Skyblock sunucusunun başarısını belirleyen temel unsur, ItemsAdder kullanıp kullanmaması değil, oyuncuya ne kadar akıcı, dengeli ve uzun süre oynanabilir bir deneyim sunduğudur. Önemli olan, sunucunun diğer Skyblock sunucularından hangi yönleriyle ayrıldığı ve oyuncuya gerçekten farklı hissettiren sistemler sunabilmesidir.

Tasarım konusunda deneyiminiz varsa veya çevrenizde bu işten anlayan biri bulunuyorsa itemsadder kullanabiliriz. Ancak projenin karmaşık ve düzensiz bir hal almasındansa, itemsadder olmadan sade ve temiz bir yapıda olması çok daha iyi olur.

BuiltByBit üzerinden gui packler alarak sunucunu daha ileri taşıyabilirsin. ister detaylı ister detaysız çok seçeneğin var ama düz gui kullanmaktansa en azından böyle bir gui kullanman mesela daha iyi olurdu

1779558340520.webp

önerleriniz için teşekkür ederim sisteme önem verip itemsadder kullanıcağım

İtemsadder kullanabilirsin ancak daha iyisi var Nova Plugin plugin itemsadderin yaptığı herşeyi yapabilir herşeyi ama herşeyi biraz bilmek lazım ai yardımcı oluyor ama premium birşey istiyorum dersen itemsadder değil Nexo Plugin tonla özellik ve masaüstü uygulama var kolayca seyler yapmaya olanak sağlıyor

NOT: Nova Plugin Bedava!

Görsellik açısından uygun şekilde yapıldığı zaman gayet tatlı iç açıcı durabiliyor olsa iyi olur yani

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl