Itemsadderlı vs Itemsaddersız Sunucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Quatch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quatch

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
quatch75

Discord:

quatch75

Selamlar forum ahalisi,
Bir kaç zamandır üstüne ben ve arkadaşlarımla düşündüğüm bir husus var. Survival ve Skyblock için veya daha genel de bakılabilir. İtemsadderlı ve Itemsaddersız sunucular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bencesi bir sunucunun itemsaddersız olması daha iyi çünkü Türkiye'de oyuncu kitlesinin genel itibari ile güçlü donanımları yok. Itemsadderda cihazlara yük bindirdiğini göz önüne aldığımızda oyuncu kayıbı yaşamamak için itemsadder olmaması daha iyi gibi geliyor. Tabi büyük sunucuların hepsinde itemsadder var hemen hemen neye istinaden nasıl var bilemiyorum. Görüşlerinizi merak ettiğimden ötürü böyle bir konu açma gereği duydum.

ItemsAdder'ın kendisi fps'e yük bindiren bir şey değil, sunucuya texture pack ayarlıyorsun bir nevi, zaten bir çok oyuncu kendisi texturepack kullanıyor bu kendi başına fps'i düşürmez, çok ağır bir şey yaparsanız fps etkilenir sadece.

Minecraft optimizasyonu kötü olan modsuz oynandığında cidden fps'i baltalayan bir oyun, bu oyunu kötü bilgisayarlarda performans modları olmadan asla doğru dürüst oynayamazsınız zaten, küp oyunu en kötü ne kadar donanım ister ki diye düşünebilirsiniz ama öyle değil, sorun sunucuda fps düşüren bir şey olması değil direk kötü bilgisayarlarda optimize mod olmadan oyunu oynamanız optifine tek başına yetmiyor.

eklentinin kendisi hakkında konuşacak olursam kullanan sunucular %99 sadece resim eklemek için özel set gibi dandik dundik şeyler için kullanıyorlar sadece, şahsen ben sırf bunun için her girdiğimde texture yüklemek istemem, oysa ki sadece texturepack + plugin ile bile modsuz oyunu mc 2'ye çevirebilirsin. Eklentinin çok iyi kullanım yöntemleri var ama sırf tabda sunucu logonu ekleyeceksin diye insanlara texture yükletmeyin lütfen. cidden bir işlevi varsa kullanın.

Son düzenleme:
ne hexcode ne de itemsadder en iyisi vanilla minecraft hypixeldeki renk uyumu metin düzeni hiç bir sunucuda yok adamlar hiç çafçalı göz sulandıran bir şey yapmadan sade şık tasarımlar yapıyorlar kendi sunucumda da onların ki gibi yapıyorum.

ItemsAdder'ın kendisi fps'e yük bindiren bir şey değil, sunucuya texture pack ayarlıyorsun bir nevi, zaten bir çok oyuncu kendisi texturepack kullanıyor bu kendi başına fps'i düşürmez, çok ağır bir şey yaparsanız fps etkilenir sadece.

Minecraft optimizasyonu kötü olan modsuz oynandığında cidden fps'i baltalayan bir oyun, bu oyunu kötü bilgisayarlarda performans modları olmadan asla doğru dürüst oynayamazsınız zaten, küp oyunu en kötü ne kadar donanım ister ki diye düşünebilirsiniz ama öyle değil, sorun sunucuda fps düşüren bir şey olması değil direk kötü bilgisayarlarda optimize mod olmadan oyunu oynamanız optifine tek başına yetmiyor.

eklentinin kendisi hakkında konuşacak olursam kullanan sunucular %99 sadece resim eklemek için özel set gibi dandik dundik şeyler için kullanıyorlar sadece, şahsen ben sırf bunun için her girdiğimde texture yüklemek istemem, oysa ki sadece texturepack + plugin ile bile modsuz oyunu mc 2'ye çevirebilirsin. Eklentinin çok iyi kullanım yöntemleri var ama sırf tabda sunucu logonu ekleyeceksin diye insanlara texture yükletmeyin lütfen. cidden bir işlevi varsa kullanın.
Güzel bir bakış açısı.

ne hexcode ne de itemsadder en iyisi vanilla minecraft hypixeldeki renk uyumu metin düzeni hiç bir sunucuda yok adamlar hiç çafçalı göz sulandıran bir şey yapmadan sade şık tasarımlar yapıyorlar kendi sunucumda da onların ki gibi yapıyorum.
Ben de seninle aynı fikirdeyim lakin farklı bakış açıları kazanmak istiyorum dost yoksa bence dediğin yüzde yüz doğru.

İtemsadder sunucuya şıklık katıyor onun dışında pek bir faydası yok ama çok iyi şeyler yapabiliyorsunuz

eksiktir, noksan kalmıştır, tamamlanmamıştır :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl