Çözüldü İtemsadderlı rütbeyi sağ tabloda gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

luckperms üzerinden grubu gösteriyorum normal Yönetici yazıyor rankları png olarak nası koyabilirim? TAB plugini kullanıyorum.

Display name olarak gösteriyorsanız scoreboard üzerinde gruba displayname.unicode şeklinde ekleyebilirsiniz. Unicode yazdığım yere tasarımın unicode değerini eklemelisiniz.

İtemsadder da rütbeye koymak istediğin rank ın png dosyası vardır diye tahmin ediyorum. yonetici.png diye varsayalım. Luckperms te '[Yönetici] %player%' diye ayarladığın kısma gelip '%img_yonetici% %player%' yani "%img_(gruba ayarladığın pngnin adı)" şeklinde verebilirsin.

İtemsadder da rütbeye koymak istediğin rank ın png dosyası vardır diye tahmin ediyorum. yonetici.png diye varsayalım. Luckperms te '[Yönetici] %player%' diye ayarladığın kısma gelip '%img_yonetici% %player%' yani "%img_(gruba ayarladığın pngnin adı)" şeklinde verebilirsin.
Hocam tab da öyle şekil fakat sağ taraftaki scoreboard a nası yapacağım

ItemsAdder -> storage -> font_images_unicode_cache.yml dosyasının içerisinde istediğiniz tasarımın unicode halini bulabilirsiniz. Bu unicode tasarımını scoreboard'a yapıştırarak tasarımın scorboardda gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Kod:
/lp group {rankismi} setdisplayname &f%img_rankismi% veya unicode
Komudu ile Rankın görüneceği ismi değiştirebilirsiniz (rankın ana ismi aynı kalır yani halen parent set oyuncu vb. yaparak işlem yapabilirsiniz)

Ardından %vault_group% %vault_prefix% veya %luckperms_primary_group_name% ile Rankın pngsini gösterebilirsiniz, üçü de işe yarayacaktır

Ranka Luckperms'den prefix atayıp (örnek: prefix.100.&f%img_oyuncu% %7) (%img_ yerine unicode da uygulayabilirsiniz) prefix atadıktan sonra %luckperms_prefix% ile de gösterebilirsiniz.

İşlemleri yapmadan önce sunucunuzda PlaceholderAPI yüklü olduğundan ve /papi ecloud download Luckperms ve /papi ecloud download Vault komutlarını çalıştırıp placeholderları yükleyin.

Konu kilti cözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl