Bulundu ItemsAdder'i en güvenli ve ucuza nereden bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisicik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisicik

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
PisicikYT
X
p1s1c1k

Discord:

p1s1c1k

Öncelikle herkese selamlar ve iyi günler diliyorum. Bildiğiniz gibi Polymart sitesi bir süre önce 'Voxel' olarak değiştirildi. Daha önce bu site üzerinden ItemsAdder eklentisini (plugin) almaya çalışıyordum; o zamanlar Türk lirasıyla 300-400 TL gibi bir fiyatı vardı. Sürekli denememe rağmen site hata verdiği için satın alma işlemini bırakmıştım. Şimdi kontrol ettiğimde dolar kuruna geçtiklerini gördüm. Ne yapacağımı bilemediğim için bu konuyu size danışmaya karar verdim.

Şimdiden teşşekür ederim ve iyi forumlar

Öncelikle herkese selamlar ve iyi günler diliyorum. Bildiğiniz gibi Polymart sitesi bir süre önce 'Voxel' olarak değiştirildi. Daha önce bu site üzerinden ItemsAdder eklentisini (plugin) almaya çalışıyordum; o zamanlar Türk lirasıyla 300-400 TL gibi bir fiyatı vardı. Sürekli denememe rağmen site hata verdiği için satın alma işlemini bırakmıştım. Şimdi kontrol ettiğimde dolar kuruna geçtiklerini gördüm. Ne yapacağımı bilemediğim için bu konuyu size danışmaya karar verdim.

merhaba fiyatı mecbur dolar üzerinden alıcaksınız itemsadder kullanmak zorunda diğilsiniz oraxen açık kaynak kodlu buildleyip kullanabilirsin

ben builtbybit üzerinden almanızı öneririm, ha eğer illa itemsadder olması zorunlu değil diyorsan @ByVoxar'a katılıyorum, önceden Oraxen kullanmıştım ve hiç kötü değil. Kaynak kodlarından build edebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kankam selam, itemsadder almak yerine nexo'ya para verebilirsin onun direkt sitesinden alırsan sanırım 200-300 tl daha uygun oluyor. Oraxen kullanmanı önermem, ben kendi build ettiğim halini kullanıyorum ve geliştirici adam satın aldığın versiyonunu değil de daha boş versiyonunu koymuş. Bundan dolayı da çok uğraştım ben ve yakın zamanda nexo'ya geçeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl