Çözüldü İtemsadder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xefso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefso

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
xefsas
bi tane arkadaşım dediki satın aldığımız bir skyblock setupu var ve bu forcepack plugini kullanıyor bunun resourcepackini biz itemsadder entegre edip itemsadderdan devam etmek istiyoruz ama çakışıyor ve bazı textureler kağıt olarak gözüküyor 2 3 aydır uğraşıyoruz ve çözümünü bulamadık, bende çözmeyim denedim olmadı bende son çağre burayı buldum

1758353833098.webp

ia yı self host yapınca /ia menusu düzeliyor exenal host yapıca menu bozuluyor

Merhaba ;

Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?

Merhaba ;

Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?

merhaba konuda bahsedilen biz oluyoruz lisans resmi aşağıdadır

1758361485041.webp

1758362281147.webp

Son düzenleme:
İlk öncelikler merhabalar,
Şu şekilde yardımcı olayım. Görünmez yapm
1758366661104.webp
ak için ilk öncelikle bir adet görünmez air.png veyahut blank.png oluşturmanız gerekmektedir. Ekle bunu koydum daha sonrasında itemsadder/contents/menu0(veya menuleriniz neredeyse)/texture/icon tarzında bir klasör yapısı olması gerekmekte.
Daha sonrasında aşağıda vermiş oldugum air.png olarak icon klasörünun içine atın menu itemsadder/contents/menu0(veya menuleriniz neredeyse) içine elgae.yml oluşturun ve aşağıda vermiş oldugum kodu içine atın :
Kod:
info:
  namespace: menuler
items:
  air:
    display_name: ' '
    permission: "agiracraft.selimkaplan"
    resource:
      material: STRUCTURE_VOID
      model_id: 7000
      generate: false
      model_path: icon/air

ve daha sonrasında paper yazan yerlere STRUCTURE_VOID material olarak değiştirin görünmez olacaktır. iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl