Çözüldü itemsadder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gamzenur

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Gamzecik

Discord:

Gamze

merhaba sunucumda itemsadder kullanıyorum sadece 1.20.4 versiyonunda düzgün çalışıyor diger versiyonlarda sorun yaşatıyor problemi nasıl çözerim
ia version 3..6.6 legacy

merhaba sunucumda itemsadder kullanıyorum sadece 1.20.4 versiyonunda düzgün çalışıyor diger versiyonlarda sorun yaşatıyor problemi nasıl çözerim
ia version 3..6.6 legacy
v3 sürümü yalnızca 1.20.4 ve altı Minecraft sürümleri için uyumludur. Yeni sürümler (Minecraft 1.20.5 ve sonrası) için yalnızca v4 sürümü uyumluluk sağlar.

v3 sürümü yalnızca 1.20.4 ve altı Minecraft sürümleri için uyumludur. Yeni sürümler (Minecraft 1.20.5 ve sonrası) için yalnızca v4 sürümü uyumluluk sağlar.
sürüm degişince de texture lar gidiyor

Kurduğunuz sürümle uyumlu ayarlamanız lazım textureları yeniden. Onun haricinde başka bir çözüm yolu bilmiyorum
bazı sunuclarda her versiyonla giriliyor onu anlamadım gitti

bazı sunuclarda her versiyonla giriliyor onu anlamadım gitti
Aslında her versiyonla girilmiyor itemsadders kullanıyorsanız sadece belli sürümlerle giriş yapmanız gerekir zaten hepsiyle giriş yapılmıyor diye biliyorum.

Merhabalar sunucu sürümünüzü örnek 1.16.5 taban. 1.19.4 gibi bir sürüme açık yaparsanız ve 1.16.5 için uygun sürümü indirirseniz olacaktır eğerki texturesi gözükmüyorsa configinden netherite set eşyalar olarak ayarlayabilirsiniz.
ia version 3..6.6 legacy

Merhabalar sunucu sürümünüzü örnek 1.16.5 taban. 1.19.4 gibi bir sürüme açık yaparsanız ve 1.16.5 için uygun sürümü indirirseniz olacaktır eğerki texturesi gözükmüyorsa configinden netherite set eşyalar olarak ayarlayabilirsiniz.
o pek doğru değil v3 zaten 1.16.5 - 1.20.5 arası kullanılıyor en son sürümü indirmesi lazım lonedev fazlaca sorunu fixledi 1.16 olanı indirse belki 1.19 lar sorun yaşar ama en yeni v3 kullanırsa 1.19 sorun yaşamaz ki zaten adamlar v3 veya v4 ün en son sürümünü kullanın diyorlar.

Onun yanında eğer yarıma ihtiyaç varsa discordtan ekleyin hallederiz

ee ne yapacagım şimdi :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl