Çözüldü İtemsadder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoşGezenOyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
itemsadder da loadingscreen mojang mojangstuidos değiştiriyorum fakat değiştirilmiyor nedeni nedir herşey yerli yerinde 1.21.4

itemsadder da loadingscreen mojang mojangstuidos değiştiriyorum fakat değiştirilmiyor nedeni nedir herşey yerli yerinde 1.21.4
Merhaba. İlk olarak basit bir çözümle yaklaşacağım. Öncelikle görselde bir sorun var mı bunu kontrol edin. Ardından görseli doğru şekilde isimlendirdiğinizi ve doğru yere konumlandırdığınızı kontrol edin. Ayrıca Itemsadder packi doğru yükleyememiş olabilir. Bu yüzden yine basit ve temel bir çözüm olarak /iareload ve /iazip komutlarını kullanabilirsiniz. Eğer bunlar tamamsa ve hala değişmediyse siz taraflı bir problem olabilir. Resource packinizi güncellemeden önce sunucuya girdiğiniz zaman önceki yüklenmiş dosyalar kalabiliyor. Kısaca önbelleğinizi temizlemelisiniz. Bunu düzeltmek için ise .minecraft klasörünüze gidin ve oradan server-resource-packs klasörünü temizleyin. Ardından sunucunuza tekrar giriş yapın ve otomatik olarak sunucunun resource packini tekrar indirin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl