Çözüldü itemsadder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba ben itemsadderime zümrüt setler vs. ekledim ama bunlar normalde deri zırh ben bunları netherite zırh olarak değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

yapamazsın itemsadder deri zırhın belirli renginin texturesini değiştiriyor sadece

quezly.net/discord adresinden bilet açarsan düşük bir ücret karşılığı bütün işlemler de yardımcı olabilirim ve öğretirim.

Son düzenleme:
o nasıl yapılıyor ? ve mesela + bişi bişi fln diyorya +1 savrulma direnci vs. öyle oluyor dimi
ayn
can ekleyebiliyon hareket hizi ekleyebiliyon dayaniklilik ekleyebiliyon zirh fln ekleyebiliyon
itemsadderin wikisinde yazmasi lazim eger bulamazsan bence bi tane hazir zirh paketi incele dosyalari kurcala anlarsin karisik degil

o nasıl yapılıyor ? ve mesela + bişi bişi fln diyorya +1 savrulma direnci vs. öyle oluyor dimi
ItemEdıt pluginini kullanabilirsin böylelikle zırhlara daynaklılık gibi şeyler basabilirsin netheritedan daha güçlü bile yapabilirsin.

Merhabalar

Eklediğiniz setin configine girin ve LEATHER_ olan yerleri NETHERİTE_ olarak değiştirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl