Sol Reklam

ItemsAdder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Apcu

discord.gg/minefox
İçerik Yöneticisi
MinePass
Premium
Minefox Studio
Hosting Görevlisi
Elmaslar
199
Puanlar
3.705
Yer
java
Discord İzni
Minecraft
Apcu

Discord:

apcu

Herkese selam! ItemsAdder ile özel görsel ekleyip bu görselleri scoreboard üzerinde kullanmak istiyorum. Görselleri emoji olarak sunucuya ekledim. İsmini altın yaptım. Ama Hologramda ve Scoreboardda %img_altın% yaptığım zaman görsel gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

\plugins\ItemsAdder\storage kısmına girdikten sonra font_images_unicode_cache.yaml dosyasından istediğin görselin yanındaki simgeyi kopyalayarak onu kullanabilirsin

\plugins\ItemsAdder\storage kısmına girdikten sonra font_images_unicode_cache.yaml dosyasından istediğin görselin yanındaki simgeyi kopyalayarak onu kullanabilirsin
İşe yaradı hocam çok teşekkür ederim. :heart:

sorun çözüldümü ?
Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yaptım o sorun çözüldü. Şuan bir sorunum daha var. Eskiden arkadaşımın attığı bir ItemsAdder dosyası vardı. O dosyada contents dosyası yok data dosyasında her şey. O zamanlar eski ItemsAdder sürümüne göre ayarlanmış o dosya yani. Bunu yeni ItemsAdder sürümündeki contents dosyasına nasıl uyarlayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yaptım o sorun çözüldü. Şuan bir sorunum daha var. Eskiden arkadaşımın attığı bir ItemsAdder dosyası vardı. O dosyada contents dosyası yok data dosyasında her şey. O zamanlar eski ItemsAdder sürümüne göre ayarlanmış o dosya yani. Bunu yeni ItemsAdder sürümündeki contents dosyasına nasıl uyarlayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam datada mesala herşey tek şeyde resourcepack/config gibi ama contenste mesala betterranksın ayrı şunun ayrı bunun ayrı dc ekle istersen

Bu Konudan Yardım Alabilirsin. iyi Forumlar Apcu. mc_elmas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı