- Elmaslar
- 199
- Puanlar
- 3.705
- Yer
- java
- Discord İzni
- Minecraft
- Apcu
Discord:
apcu
apcu
cossaw1453
apcu
İşe yaradı hocam çok teşekkür ederim.\plugins\ItemsAdder\storage kısmına girdikten sonra font_images_unicode_cache.yaml dosyasından istediğin görselin yanındaki simgeyi kopyalayarak onu kullanabilirsin
apcu
Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yaptım o sorun çözüldü. Şuan bir sorunum daha var. Eskiden arkadaşımın attığı bir ItemsAdder dosyası vardı. O dosyada contents dosyası yok data dosyasında her şey. O zamanlar eski ItemsAdder sürümüne göre ayarlanmış o dosya yani. Bunu yeni ItemsAdder sürümündeki contents dosyasına nasıl uyarlayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.sorun çözüldümü ?
cossaw1453
hocam datada mesala herşey tek şeyde resourcepack/config gibi ama contenste mesala betterranksın ayrı şunun ayrı bunun ayrı dc ekle istersenHocam yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yaptım o sorun çözüldü. Şuan bir sorunum daha var. Eskiden arkadaşımın attığı bir ItemsAdder dosyası vardı. O dosyada contents dosyası yok data dosyasında her şey. O zamanlar eski ItemsAdder sürümüne göre ayarlanmış o dosya yani. Bunu yeni ItemsAdder sürümündeki contents dosyasına nasıl uyarlayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
apcu
Ekledim hocam discorddanhocam datada mesala herşey tek şeyde resourcepack/config gibi ama contenste mesala betterranksın ayrı şunun ayrı bunun ayrı dc ekle istersen
xreckt
Bu Konudan Yardım Alabilirsin. iyi Forumlar Apcu.Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yaptım o sorun çözüldü. Şuan bir sorunum daha var. Eskiden arkadaşımın attığı bir ItemsAdder dosyası vardı. O dosyada contents dosyası yok data dosyasında her şey. O zamanlar eski ItemsAdder sürümüne göre ayarlanmış o dosya yani. Bunu yeni ItemsAdder sürümündeki contents dosyasına nasıl uyarlayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.