Çözüldü Itemsadder

Hala dediğimin arkasındayım, otur oturduğun yerde istersen baran'ım. İki çift lafın olursa Just Rises seslisinde bekleriz
Bilip bilmeden konuşan birine ne diyebilirim ki ehhehe XD

Adamın eklenti listesine bakıpta mı söylüyorsun sızdırılmış olduğunu :D

Bilip bilmeden konuşan birine ne diyebilirim ki ehhehe xd

Adamın eklenti listesine bakıpta mı söylüyorsun sızdırılmış olduğunu :D
Piyasada 100 kişiden 1 i orjinal satın aldığı için söylüyorum, ha adamda demiş kendinden biliyorsun galiba buyrun kendimdenmi biliyorum leak kullanmayı.

1656413783687.png

Piyasada tonla işi bilmeyip leak kullanıp burda yardım açan çocuk var, duyar kasmaya gerek yok. Eğer işi bilseydi giderdi LoneDev'in discorduna yardım açardı ederdik. Ancak senin gibi 'Mücahit' seviciler duyar kasar buna.

Piyasada 100 kişiden 1 i orjinal satın aldığı için söylüyorum, ha adamda demiş kendinden biliyorsun galiba buyrun kendimdenmi biliyorum leak kullanmayı.

Ekli dosyayı görüntüle 204456

Piyasada tonla işi bilmeyip leak kullanıp burda yardım açan çocuk var, duyar kasmaya gerek yok. Eğer işi bilseydi giderdi LoneDev'in discorduna yardım açardı ederdik. Ancak senin gibi 'Mücahit' seviciler duyar kasar buna.
Adam bilmiyor ki buraya yazmış. Belki bu işte yeni, ilk kez bir eklenti satın alıyor. Türkçe destek bulabileceği için de buraya yazıyor.

Tamamen varsayım üzerine konuştuğunun farkındasındır umarım. Çoğunluk kullanıyor diye yardım isteyen birine böyle davranman garip.

Ayrıca "Mücahit" seviciler derken ne demek istedin anlamadım ama... İlk kez duyduğum bir terim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl