Çözüldü İtemsadder Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HeXss3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeXss3

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
HeXss3

Discord:

HeXss3

mcmodelsten indirdiğimiz kozmetikleri contents klasörüne atıyorum fakat guiye eklenmiyor bazıları veya direkt hiçbiri eklenmiyor neyi yanlış yapıyor olabilirim ekstra olarak başka bir klasöre atmam gereken configi falan oluyor mu kozmetiklerin
Anlatıcı video falan varsa direkt link atabilirsiniz

Log dosyası iletebilirsen eklediğiniz modeller ile ilgili bir hata olup olmadığını öğrenebilirim.

Olası hatalar:

İtemsadder yanlış sürüm ile tasarım sürüm uyuşmazlığı

Türkçe harf sorunu

Son düzenleme:
Büyük bir ihtimalle sürüm uyuşmazlığından kaynaklı konsola hiçbir log düşmüyor şuanda itemsadder plugininin eski bir sürümü var fakat en son sürümü kurduğumda sunucumun ana sürümü 1.20.1 olduğu için farklı sürüm istiyor

Evet bi önceki hatayı yeni sürümü indirerek çözdüm fakat bu sefer farklı bir konu var

Özel BossBar yapmak istiyorum fakat herşeyi yapmama rağmen bossbara emoji (:mc_compass:) gelmiyor ve bossbar transparan olmuyor

Evet bi önceki hatayı yeni sürümü indirerek çözdüm fakat bu sefer farklı bir konu var

Özel BossBar yapmak istiyorum fakat herşeyi yapmama rağmen bossbara emoji (:mc_compass:) gelmiyor ve bossbar transparan olmuyor
İtemsadder Yeni sürümlerde bossbarr transparan gibi özellikleri kaldırdılar optimizasyon sıkıntısı olduğu için.

%img_mc_compass% deneyiniz.

peki bu itemsadder ile yukarıdaki bossbarı nasıl ayarlarım başka hiçbir yolu yok mu yukarıda kordinatların vs yazmasını istiyorum fakat bossbar çok yer kaplıyor ve kötü duruyor
İtemsadder Yeni sürümlerde bossbarr transparan gibi özellikleri kaldırdılar optimizasyon sıkıntısı olduğu için.

%img_mc_compass% deneyiniz.

peki bu itemsadder ile yukarıdaki bossbarı nasıl ayarlarım başka hiçbir yolu yok mu yukarıda kordinatların vs yazmasını istiyorum fakat bossbar çok yer kaplıyor ve kötü duruyor
Betterhud isimli plugin ile ekleyebilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl