Bildigim kadarıyla öyle olmuyor farklı sunucudan farklı sunucuya geçtiğimiz için tekrar yüklemeye alıyor.Öncelikle iyi forumlar dilerim. Ben sunucumda ItemsAdder kullanıyorum ve texture pack'ini lobi ve survival sunucumda ayrı ayrı yüklüyorum. sadece lobide texture pack'ini yüklersem, survival sunucumda direkt aktif olur mu? Bunun için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
oldu sorun çözüldü !Bildigim kadarıyla öyle olmuyor farklı sunucudan farklı sunucuya geçtiğimiz için tekrar yüklemeye alıyor.

_thread
Merhaba, kaynak paketleri bir kere yüklendiği zaman; oyuncu oyundan çıkana kadar kalır. ItemsAdder nasıl işliyor bilmiyorum ama bir sunucuda birden fazla kaynak paketi barındırılabilir ve bir kere yüklense bile oyuncu doğrudan bağlantıyı kesmediği sürece paket oyuncuda kalır. Kaynak paketleri, varsayılan (vanilla) paketlerinin üzerine işlenir. Bir paket bir diğer paketin üstüne çıkabilir ve çakışabilirler.Öncelikle iyi forumlar dilerim. Ben sunucumda ItemsAdder kullanıyorum ve texture pack'ini lobi ve survival sunucumda ayrı ayrı yüklüyorum. sadece lobide texture pack'ini yüklersem, survival sunucumda direkt aktif olur mu? Bunun için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
Bahsettiği olay survival için gerekli olan paketi lobide yüklemek istiyor itemsadder ile yaptıgından çakışma olmaz bence ama öyle birşey yapılabildigini bimiyordum.Merhaba, kaynak paketleri bir kere yüklendiği zaman; oyuncu oyundan çıkana kadar kalır. ItemsAdder nasıl işliyor bilmiyorum ama bir sunucuda birden fazla kaynak paketi barındırılabilir ve bir kere yüklense bile oyuncu doğrudan bağlantıyı kesmediği sürece paket oyuncuda kalır. Kaynak paketleri, varsayılan (vanilla) paketlerinin üzerine işlenir. Bir paket bir diğer paketin üstüne çıkabilir ve çakışabilirler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!