Sol Reklam

Çözüldü ItemsAdder X Recipe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
46
Puanlar
4.160
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

BetterBackPack isimli bi çanta plugini kullanıyorum, itemsadder den çanta için coin tasarladım BetterBackPack recipe ye bu itemi nasıl ekleyebilirim

BetterBackPack isimli bi çanta plugini kullanıyorum, itemsadder den çanta için coin tasarladım BetterBackPack recipe ye bu itemi nasıl ekleyebilirim
itemsadder wikide recipes kısmında var

itemsadder wikide recipes kısmında var
ItemsAdder recipe deil dostum başka bir plugin için kastediyorum bende cantacoin:demir_coin diye ekli ia recipe ye bu şekilde çalışıyor ama diğer pl lerde çalışmıyor nbt ile yapılıyor sanırım onu da ben bilmiyorum

ItemsAdder recipe deil dostum başka bir plugin için kastediyorum bende cantacoin:demir_coin diye ekli ia recipe ye bu şekilde çalışıyor ama diğer pl lerde çalışmıyor nbt ile yapılıyor sanırım onu da ben bilmiyorum
konuyu dahada açarsan yardımcı olmaya çalışırım

konuyu dahada açarsan yardımcı olmaya çalışırım
BetterBackPack adlı bir plugin kullanıyorum plugin çanta craftlamaya yarıyor olay şu

Kod:
Tier1:
    Displayname: "&9Lapis &fÇanta"
    Lore:
    - "&7Slot: &f7"
    - "&eSağ tıkla ve aç."
    Texture: "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvODIyNGIyYzczOTFlYjViZmNiMjc4NDMxZDVjODI3Y2IyNjM0OTUyNmM3YmM1MzViMWU5NWY2ZGY5ZjNmZGYzIn19fQ=="
    Custom-model-data: 0
    Recipe:
      Enabled: false
      Title: "&8Backpack Tier 1 recipe"
      Cannot-craft: "&cYou don't have permission to craft Backpack Tier 1!"
      Cannot-recipe: "&cYou don't have permission to view Backpack Tier 1 recipe or it isn't craftable!"
      Ingredients:
        L: "LEATHER"
        I: "IRON_INGOT"
        B: "BUCKET"
        C: "CHEST"
        S: "LAPIS_BLOCK"
      Shape:
      - "LIL"
      - "BCB"
      - "LSL"
bu yml dosyasından çantayı nasıl craftlayacağını düzenliyorsun ben ItemsAdder üzerinden eklediğim Lapis Parçası ile bu çantayı craftlamak istiyorum nasıl yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı