cossaw1453
itemsadder wikide recipes kısmında varBetterBackPack isimli bi çanta plugini kullanıyorum, itemsadder den çanta için coin tasarladım BetterBackPack recipe ye bu itemi nasıl ekleyebilirim
mravci
ItemsAdder recipe deil dostum başka bir plugin için kastediyorum bende cantacoin:demir_coin diye ekli ia recipe ye bu şekilde çalışıyor ama diğer pl lerde çalışmıyor nbt ile yapılıyor sanırım onu da ben bilmiyorumitemsadder wikide recipes kısmında var
layer7flooder
konuyu dahada açarsan yardımcı olmaya çalışırımItemsAdder recipe deil dostum başka bir plugin için kastediyorum bende cantacoin:demir_coin diye ekli ia recipe ye bu şekilde çalışıyor ama diğer pl lerde çalışmıyor nbt ile yapılıyor sanırım onu da ben bilmiyorum
mravci
BetterBackPack adlı bir plugin kullanıyorum plugin çanta craftlamaya yarıyor olay şukonuyu dahada açarsan yardımcı olmaya çalışırım
Tier1:
Displayname: "&9Lapis &fÇanta"
Lore:
- "&7Slot: &f7"
- "&eSağ tıkla ve aç."
Texture: "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvODIyNGIyYzczOTFlYjViZmNiMjc4NDMxZDVjODI3Y2IyNjM0OTUyNmM3YmM1MzViMWU5NWY2ZGY5ZjNmZGYzIn19fQ=="
Custom-model-data: 0
Recipe:
Enabled: false
Title: "&8Backpack Tier 1 recipe"
Cannot-craft: "&cYou don't have permission to craft Backpack Tier 1!"
Cannot-recipe: "&cYou don't have permission to view Backpack Tier 1 recipe or it isn't craftable!"
Ingredients:
L: "LEATHER"
I: "IRON_INGOT"
B: "BUCKET"
C: "CHEST"
S: "LAPIS_BLOCK"
Shape:
- "LIL"
- "BCB"
- "LSL"