Çözüldü ItemsAdder URL sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsarc

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
hsarc404

Discord:

hsarc404

Arkadaşlar Log dosyası ve Hatayı Ekran Görüntüsünü Koydum /iazip yazıyorum oyunda sonra generated.zip i atıyorum dropbox a linki alıyorum configdeki url: ye yapıştırıyorum oyunda /iareload yazıyorum dediğim hata çıkıyor Ve bu ben en son /iazip yaptıkdan sonra olmaya başladı

Ekli dosyalar

• latest.txt
    latest.txt
    371,9 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 102
tüm mctr nin bi anda itemsadderi bozulası ve herkesin bi anda 'dropbox' kullanası gelmiş galiba

hocam self-host kullanın

hocam o ne oluyor onun için ne yapmalıyım

pack port felan diyor server ip diyor oraya kendi sunucumun sayısal IP mi yazcam ve Pack-port a ne yazıcağım

pack port felan diyor server ip diyor oraya kendi sunucumun sayısal IP mi yazcam ve Pack-port a ne yazıcağım
Server ip kısmına sayısal ip adresini yaz. Portu da istediğin şekilde değiştir ya da aynı kullan. Sonrasında firewall üzerinden configde belirlediğin portu aç.

Arkadaşlar Log dosyası ve Hatayı Ekran Görüntüsünü Koydum /iazip yazıyorum oyunda sonra generated.zip i atıyorum dropbox a linki alıyorum configdeki url: ye yapıştırıyorum oyunda /iareload yazıyorum dediğim hata çıkıyor Ve bu ben en son /iazip yaptıkdan sonra olmaya başladı
itemsaddder diecord destek sunucusuna yazin

bi self host deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl