itemsadder texture yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

puntomani

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
patatemona

Discord:

yok

Merhaba değerli mc-tr üyeleri iyi forumlar dilerim bu gün itemsadderde aklıma bişey geldi ve sizlere danışmak istedim bir sunucuda da görmüştüm yanlış değilsem -/kaktustexture komutu ile ipleri kırmızı yapabiliyorduk bunu nasıl yapabilirim kendim ? bilgisi olan arkadaşlarım detaylıca bilgi verirse çok sevinirim ayrıca arayan bulamayan birkaç kişi de gördüm onların da işine yaramış olur şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

aynen arayıştayız detaylı bilen biri varsa destek olursa seviniriz

Merhaba değerli mc-tr üyeleri iyi forumlar dilerim bu gün itemsadderde aklıma bişey geldi ve sizlere danışmak istedim bir sunucuda da görmüştüm yanlış değilsem -/kaktustexture komutu ile ipleri kırmızı yapabiliyorduk bunu nasıl yapabilirim kendim ? bilgisi olan arkadaşlarım detaylıca bilgi verirse çok sevinirim ayrıca arayan bulamayan birkaç kişi de gördüm onların da işine yaramış olur şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
hocam birde itemsadder discord sunucusuna sorun.

bulamadım bulan varmı yada bilen

Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz.
Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda kilitlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl