Screamov
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Screamov
Discord:
İhsanMert#3187
İhsanMert#3187
İhsanMert#3187
atıyorum hemenMerhabalar itemsadder satın aldığınız yeri , saat ve tarihi görüntülücel şekilde atın ve lisanslı olduğunu kanıtlayın
İhsanMert#3187
Merhabalar itemsadder satın aldığınız yeri , saat ve tarihi görüntülücel şekilde atın ve lisanslı olduğunu kanıtlayın
İhsanMert#3187
kulladığım itemadder versiyonu en güncel ve paper 1.21.4 kullanıyorum anlattığınız şeyi nasıl yapacağım tarif edermisinizMerhaba; Sunucu taban versiyonu ile kullanmak olduğunuz İtemsAdder versiyonunda uyuşmazlık söz konusu olabilir, isterseniz orijinal taban sürümünün güncel assets paketini çekerek üzerinde değişiklik yapıp sunucuya dahil etmeyi deneyin, bu sayede problemin dosya yollarından mı yoksa pluginden mi kaynaklandığını daha iyi anlayabilirsiniz.
Hangi bir hata veyahut uyarı mesajı alıyorsanız bunu mutlaka belirtin.
İhsanMert#3187
self host seçeneği ile kullanıyorum kendi bilgisayarımda açtım ipv4 adresimide onu kurdum zaten ilk gelen eşyalar gözüküyorİlk önce şunu sorayım; Config dosyasındaki ip adresini makine ip adresiniz ile değiştirdiniz mi? Ve seft-host seçeneği aktif mi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!