Çözüldü İtemsadder sürüm değişince kutucuklar geliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 624
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oean

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
0
Minecraft
Hypeboost0

Discord:

mr.yasinefe

merhaba,

itemsadder ekledim sunucu 1.19.4 ama ben 1.17 girince çalışıyor 1.19.2 ile girince çalışmıyor
kutucuklar olarak görünüyor?
yardımcı olursanız sevinirim.

image.png

image.png

merhaba,

itemsadder ekledim sunucu 1.19.4 ama ben 1.17 girince çalışıyor 1.19.2 ile girince çalışmıyor

image.png

image.png
Merhabalar
İtemsadder 1.18 ve üstü sürümlerde id sorunu oluşturuyor. Bunu çözmek için oluşturmak istediğiniz kaynak paketini Max 1.17.1 sunucuda itemsadder ile yapın.

Not: oluşan kaynak paketi Max 1.19.2 ye kadar düzgün çalışmakta

İtemsadder için üst sürümlerde kayma oluyor bu yüzden kutucuklar çıkıyor bunun çözümü olarak sunucunuzu düşük sürümde çalıştırmanız ve emin olmadan söylüyorum itemsadderı güncel olarak kullanabilirsiniz​

İtemsadder için üst sürümlerde kayma oluyor bu yüzden kutucuklar çıkıyor bunun çözümü olarak sunucunuzu düşük sürümde çalıştırmanız ve emin olmadan söylüyorum itemsadderı güncel olarak kullanabilirsiniz​
Maalesef itemsadder 3.5.1 sürümünden sonrakiler sürümlerde genel bir sorun var hiçbiri düzgün çalışmıyor :(

Maalesef itemsadder 3.5.1 sürümünden sonrakiler sürümlerde genel bir sorun var hiçbiri düzgün çalışmıyor :(
Sebebi yeni sürümlerde tagların piksel sıkışıklığı, elbette itemsadder eklentisinin sahibinin bir gün bunu düzelteceğine inanıyorum​

merhaba,

image.png

image.png
Aynı sorun bende oluyor sorununuz çözüldümü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl