Çözüldü İtemsadder sunucuya logo koymak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bleaker

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21
Minecraft
Bleaker

Discord:

bleakerr

Arkadaşlar bazı sunucularda gördüm sunucularının logolarını herhangi bir yerlere bildiğiniz png gibi koyuyorlar. Bu sanırım İtemsadder ile yapılıyor. İtemsadder plugini bende de var. Bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilecek birisi var mı?

Hocam selamlar belirli bir logonuz var mı
Arkadaşlar bazı sunucularda gördüm sunucularının logolarını herhangi bir yerlere bildiğiniz png gibi koyuyorlar. Bu sanırım İtemsadder ile yapılıyor. İtemsadder plugini bende de var. Bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilecek birisi var mı?

Moderatör tarafından düzenlendi:
şeffaf bir şekile almanız gerekiyor daha şık durabilmesi için. Logonuzun fotoğrafını gönderme şansınız var mıı?
bu şekilde hocam
Designer (7)_preview_rev_1.webp

İster itemsadder ile isterseniz de
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi ile oyun içerisine resim koyabilirsiniz. Eğer herhangi bir işlevi olmayacaksa bence images ile eklemeniz daha rahat olacaktır.

Tamamdır hocam olması gerektiği gibi şimdi sizlere adımları anlatiyim.
İlk olarak plugins/ItemAdder/ kısmına gidin.
Ardından assests klasörünü açın.
textures diye bir klasör olması gerekiyor yoksa assests klasörünün içine öyle bir klasör oluşturun.
Ardından oranın içine atmış olduğunuz logoyu atın .PNG şeklinde.

Ardından plugins/ItemsAdder/ kısmına geri dön ve items.yml dosyasını aç

YAML:
sunucu_logosu:
  display_name: "Sunucu Logosu"
  id: "CUSTOM:sunucu_logosu"
  texture: "textures/[.PNG olmadan görselin ismi]"

yukarıdaki kodda sunucu_logosu odur. displayname kısmı ise oyuncuların göreceği olandır.
Bunları yaptıkdan sonra sunucuyu yeniden başlat.
Bunların ardından sunucu logosu sunucuya yüklenmiş olacak hangi plugini kullanıyorsun nereye logoyu yerleştirmek istiyorsun?

Tamamdır hocam olması gerektiği gibi şimdi sizlere adımları anlatiyim.
İlk olarak plugins/ItemAdder/ kısmına gidin.
Ardından assests klasörünü açın.
textures diye bir klasör olması gerekiyor yoksa assests klasörünün içine öyle bir klasör oluşturun.
Ardından oranın içine atmış olduğunuz logoyu atın .PNG şeklinde.

Ardından plugins/ItemsAdder/ kısmına geri dön ve items.yml dosyasını aç

YAML:
sunucu_logosu:
  display_name: "Sunucu Logosu"
  id: "CUSTOM:sunucu_logosu"
  texture: "textures/[.PNG olmadan görselin ismi]"

yukarıdaki kodda sunucu_logosu odur. displayname kısmı ise oyuncuların göreceği olandır.
Bunları yaptıkdan sonra sunucuyu yeniden başlat.
Bunların ardından sunucu logosu sunucuya yüklenmiş olacak hangi plugini kullanıyorsun nereye logoyu yerleştirmek istiyorsun?
teşekkür ederim hocam denedikten sonra haber vereceğim

İster itemsadder ile isterseniz de
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi ile oyun içerisine resim koyabilirsiniz. Eğer herhangi bir işlevi olmayacaksa bence images ile eklemeniz daha rahat olacaktır.
hocam sanırım sizin sunucunuzda da görmüştüm logonuzu koymuştunuz belli yerlere images plugini ile mi yaptınız?

hocam sanırım sizin sunucunuzda da görmüştüm logonuzu koymuştunuz belli yerlere images plugini ile mi yaptınız?
Çoğu sunucu genellikle öyle yapıyor evet. ScoreBoard veya TAB'a koymak istiyorsanız itemsadder ile yapabilirsiniz.

Çoğu sunucu genellikle öyle yapıyor evet. ScoreBoard veya TAB'a koymak istiyorsanız itemsadder ile yapabilirsiniz.
Hocam o zaman dediğiniz gibi images plugini ile yapsam daha iyi olur. Boşuna vaktinizi aldığım için özür dilerim.

Hocam o zaman dediğiniz gibi images plugini ile yapsam daha iyi olur. Boşuna vaktinizi aldığım için özür dilerim.
Hiç sıkıntı değil dostum. Görevimiz budur. :cool:
İmages ile daha kolay yapabilirsin.

İyi Forumlar Dilerim. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl