Profesrikee
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Profesrikee
Discord:
birgaripyabancı
birgaripyabancı

_thread
birgaripyabancı
Normalde gözüküyordu bi sıkıntı yoktu setlerde en son storage sıfırladıktan sonra oldu.Ayriyetten lobi mevcut lobi de ki textur ile çakışıyor sanırım . Başka clientte optifine ile girdiğimde setler gözüküyor.çünkü setler optifine ile yapılıyor, optifine olmayan kimse göremez :), belki de üst sürümlerde (1.19, 1.20 veya 1.21) farklı bir yolu vardır ama bildiğim kadarıyla setler optifine ile yapılıyor.
armor trim kullanarak yapanlar da var ama dediğim gibi armor trim eski sürümlerde yok maalesef.
Ekli dosyayı görüntüle 260613
geriye tek bir seçenek kalıyor o da vanilla shader color target olaylarıyla alakalı, deri setlerin renklerine göre işlem yapmanızı sağlıyor. örneğin bir deri setin rengi #FFDF40 renk koduna sahipse, texture ataması yapabiliyorsunuz ama bunun hangi sürümde işe yaradığını bilmiyorum. tek tek denemeniz gerekiyor.

_thread
o zaman optifine ile yapılmıştır, bunun için herhangi bi’ şey yapamazsın veya sadece sunucu sürümünü yükseltip diğer verdiğim yöntemleri araştır. ayrıca çakışmaları önlemek için paketleri birleştirmen gerekiyor; yönetmesi kolay olur, tabii bu yalnızca manuel yapılan paletler için geçerli.Normalde gözüküyordu bi sıkıntı yoktu setlerde en son storage sıfırladıktan sonra oldu.Ayriyetten lobi mevcut lobi de ki textur ile çakışıyor sanırım . Başka clientte optifine ile girdiğimde setler gözüküyor.
birgaripyabancı
Hocam discorddan istek attım bakabilir misiniz.o zaman optifine ile yapılmıştır, bunun için herhangi bi’ şey yapamazsın veya sadece sunucu sürümünü yükseltip diğer verdiğim yöntemleri araştır. ayrıca çakışmaları önlemek için paketleri birleştirmen gerekiyor; yönetmesi kolay olur, tabii bu yalnızca manuel yapılan paletler için geçerli.

_thread
discord üzerinden yardım etmiyoruz hocam :)Hocam discorddan istek attım bakabilir misiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!