model config dosyasını atarmısınız. Yada BlockBench üzerinden model deki hataya bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 263247Ekli dosyayı görüntüle 263248İtemsadderden eklediğim setler üzerime giyince gelmiyor
emirhan_zmrt
sürüm kaçEkli dosyayı görüntüle 263247Ekli dosyayı görüntüle 263248İtemsadderden eklediğim setler üzerime giyince gelmiyor

benjamin17
İtemsadder orjinal olduğuna dair satın aldığınız sayfadan indirme butonu yazılı olan tam bir ekran görüntüsü iletirmisiniz. Bugünün tarihi ve saati ile birlikte olmalıdır.Ekli dosyayı görüntüle 263247Ekli dosyayı görüntüle 263248İtemsadderden eklediğim setler üzerime giyince gelmiyor
Sigma Kedi <3#0667
büütn setlerde böyle. sürüm 1.16.5 ve itemsadderim orjinalmodel config dosyasını atarmısınız. Yada BlockBench üzerinden model deki hataya bakabilirsiniz.
emirhan_zmrt
dostum arkadaşımızın dediği itemsadderin lisansının olup olmadığını kanıtlaman gerekiyor ondan sana zevkle yardım edebilirimbüütn setlerde böyle. sürüm 1.16.5 ve itemsadderim orjinal
Sigma Kedi <3#0667
tamam ister sen tabikidostum arkadaşımızın dediği itemsadderin lisansının olup olmadığını kanıtlaman gerekiyor ondan sana zevkle yardım edebilirim
emirhan_zmrt
Sigma Kedi <3#0667
yükseltmeden yapmamın çözümü yokmu. şimdi denedim olmadı bu aradaEkli dosyayı görüntüle 263341
dostum sunucunu sürümünü yükseltirsen sorun çözülür
emirhan_zmrt
yükseltmeden yapmamın çözümü yokmu. şimdi denedim olmadı bu arada
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!