Çözüldü itemsadder self host

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rawlex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 738
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rawlex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Rawlex
itemsadder de localhost sunucumda self-host nasıl kurabilirim arkadaşlar internette birsürü video izledim fakat olmuyor yapamıyorum bir türlü anlamış değilim

itemsadder de localhost sunucumda self-host nasıl kurabilirim arkadaşlar internette birsürü video izledim fakat olmuyor yapamıyorum bir türlü anlamış değilim
Merhabalar

Outoexternalhost ayarını true diğer ayarları ise false yapın. Ardından klasik olan /iazip ve /iatextureall

Merhabalar

Outoexternalhost ayarını true diğer ayarları ise false yapın. Ardından klasik olan /iazip ve /iatextureall
anladım peki bir soru daha sorabilir miyim 1.20.4 versiyonunda birçok plugin çalışmamakta bu sunucunun versiyonunu düşürüp yinede 1.20.4 eklentilerini kullanmam mümkün mü viaversionu araştırdım fakat pek çözemedim

anladım peki bir soru daha sorabilir miyim 1.20.4 versiyonunda birçok plugin çalışmamakta bu sunucunun versiyonunu düşürüp yinede 1.20.4 eklentilerini kullanmam mümkün mü viaversionu araştırdım fakat pek çözemedim
1.20.4 sürümünde çalışmayan eklentileriniz var ise sunucu sürümünüzü 1.20.1 yaparak deneyebilirsiniz. Ayrıca sunucu sürümünden yüksek sürümde sunucuya girmek isterseniz viaversion pluginini kurmanız gerekir.

Kod:
resource-pack:
  hosting:
    no-host:
      enabled: false
    lobfile:
    self-host:
      enabled: true
      server-ip: 127.0.0.1
      pack-port: 8163
    external-host:
      url: ''
      skip-url-file-type-check___DONT_ASK_HELP_IF_SET_TRUE: false
    auto-external-host:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl