Çözüldü ItemSadder ScoreBoard icon boyut sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Sağ tabloya isim ranklara icon koyuyorum ancak bu icon tam oturmuyor ya cok büyük ya cok küçük
oyuncu:
permission:
show_in_gui: true
path: emoji/oyuncu.png
scale_rotio: 2
y_position: 7

Bu tarz yazı koyuyorum ve hani şöyle duruyorlar;

1731247993149.webp

yazı ile aynı kare boyutta yapamıyorum

16x16 normal png boyutu hepsi nasıl yapacağım?

Şu mantık da yapmak istiyorum boyutlarını yazı ile aynı olması için yardımcı olabilir misiniz?

1731248099190.webp

Sağ tabloya isim ranklara icon koyuyorum ancak bu icon tam oturmuyor ya cok büyük ya cok küçük
oyuncu:
permission:
path: emoji/oyuncu.png
scale_rotio: 2
y_position: 7

Bu tarz yazı koyuyorum ve hani şöyle duruyorlar;

Ekli dosyayı görüntüle 253763

yazı ile aynı kare boyutta yapamıyorum

16x16 normal png boyutu hepsi nasıl yapacağım?
Scale ratio'u düşür

Düşürdüm ettim herşeyi yaptım yine aynı kaldı boyutları

Bunu dener misin

scale_rotio: 3
y_position: 8

Tab confiğinde img yi ia dan nasıl çektiğini kontrol et eğer unicode ile çekiyorsan %img_iconadı% olarak değiştir, ardından sığmayan iconun boyutunu ayarladığın config yoluna gidip img isimlerinin aynı olduğunu kontrol et.

Tab confiğinde img yi ia dan nasıl çektiğini kontrol et eğer unicode ile çekiyorsan %img_iconadı% olarak değiştir, ardından sığmayan iconun boyutunu ayarladığın config yoluna gidip img isimlerinin aynı olduğunu kontrol et.
dropbox üzerinden cekiyorum ve %img_x% ile ayarlı config de 16x16 normal png boyutları düşürdüğümde boyut sabit kalıyor png yi düşürdüğüm zaman değişiyor.

örnek vericem;
İtemsAdder:

Kod:
info:
  namespace: "emojis"
font_images:
  madalya:
    permission: admin
    path: "madalya"
    scale_ratio: 10
    y_position: 8

Tab;
Kod:
      - '&r%img_saat%'

png 16x16 boyutunda dedin, bu yolu izlediğinde halen sorun yaşıyorsan şunu dene: img yi klasörden çıkar / iazip kullan / hata verip emojinin gitmesi gerekiyor eğer gittiyse sorun yok / img yi klasöre tekrar taşı ve sunucuyu tekrar başlat (bazen buga girmiş gibi davranabiliyor) / eğer img yi çıkardığın halde tabda ki emoji gitmiyorsa senin emojin başka bir klasör yolunda demektir.

tek 1 klasör de var, emoji gidiyor , kapat aç yaptım aynı şekil boyutu aynı kalıyor

tek 1 klasör de var, emoji gidiyor , kapat aç yaptım aynı şekil boyutu aynı kalıyor
Bu benim başıma geldiğinde sorunu şöyle çözdüm; yeni bir 16x16 png oluşturdum eski png yi yeni olanın içine copy paste yapıp rgb renk modunda kaydettim eskiyi silip yenisini yerleştirdim iazip ile sorun çözülmüştüm, dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl