Çözüldü itemsadder rütbe yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

12e12e12

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Dayllan15Yt

Discord:

Meraklı Youtuber

selam bende böyle taglar var itemsadderlı itemsadderım var ama eski itemsadder taglarım geliyor
1753345385507.webp
bur ranks dosya komudu gerek ama yazıyom olmuyor

1753345345760.webp

Zip dosyanızı güncellediniz mi ? eski zip'i çekiyor olabilir eğer bulut yardımı ile itemsAdder kullanıyorsanız eski tagların resimleri kalmıştır belki zip'de bir kontrol ediniz.

Zip dosyanızı güncellediniz mi ? eski zip'i çekiyor olabilir eğer bulut yardımı ile itemsAdder kullanıyorsanız eski tagların resimleri kalmıştır belki zip'de bir kontrol ediniz.
kk pc üzelinden yapıyom oluyordu olmadı ranks komudu bilmiyom biri vermişti söylemim tanıdık ama

vermiyor daha bilmiyom yardım eden

kk pc üzelinden yapıyom oluyordu olmadı ranks komudu bilmiyom biri vermişti söylemim tanıdık ama
Nasıl yani, şimdi adım adım gidelim isterseniz rankları betterranks aracılığı ile mi eklediniz itemsadder'e ayarlarını kontrol edin öncelikle, Sonrasında yeni bir zip dosyası oluşturun onu dropbox tarzı bir bulut'a yükleyin veya local'inizde test edin. Lpc eklentisini kullanıyorsanız oradaki dosya isimlerinin resimlerle eşleştiğini kontrol edin

Nasıl yani, şimdi adım adım gidelim isterseniz rankları betterranks aracılığı ile mi eklediniz itemsadder'e ayarlarını kontrol edin öncelikle, Sonrasında yeni bir zip dosyası oluşturun onu dropbox tarzı bir bulut'a yükleyin veya local'inizde test edin. Lpc eklentisini kullanıyorsanız oradaki dosya isimlerinin resimlerle eşleştiğini kontrol edin
kk evet ranklar betterranks font ranks yerinde fotolar vardı orayı sildim yenileri koydum işte itemsadder betterranks kodu var ama yenileri kabul etmiyor iştersen kodları verim

kk evet ranklar betterranks font ranks yerinde fotolar vardı orayı sildim yenileri koydum işte itemsadder betterranks kodu var ama yenileri kabul etmiyor iştersen kodları verim

Kodları vermen önemli değil. (Bu arada kod yerine glif veya sembol diyebilirsin.)

1- Sendeki tüm doku paketlerini devre dışı bırak. (belki manüel olarak yüklediğin bir paketi kullanıyorsan onunla çakışıyor olabilir.) Sonucunun yüklediği doku paketini zaten devre dışı bırakamazsın. (Yani o doku paketi duruyor.)

2- Dosyayı düzenlemeyi bilmiyorsan dosya adları aynı şekilde yeni fotoğrafları koyman gerekiyor. Atıyorum MVP'yi sen ULTRAVİP diye değiştirdin diyelim. O zaman ULTRAVİP yazan resmin adı(dosya olarak) mvp olmak zorunda.

3- Bazı eklentiler belirli dosyaları zorluyor. Bunun için ayarlarda bir yapılandırma olabilir. Mesela varsayılan-rankları-kullan: true gibi. Bunu false yaparsan dosyaları silinmeden yükleyebilirsin.

Toplam 3 durumu ele aldım duruma göre bunları incelersin.

Rankları öncelikle uygun boyutta itemsaddera ekleyin
Sonrasında oyun içinden iareload yazın
Ondan Sonrasında iazip yazın eğerki yine gelmez ise konu içerisinden dönüş sağlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl