Meraklı Youtuber
kk pc üzelinden yapıyom oluyordu olmadı ranks komudu bilmiyom biri vermişti söylemim tanıdık amaZip dosyanızı güncellediniz mi ? eski zip'i çekiyor olabilir eğer bulut yardımı ile itemsAdder kullanıyorsanız eski tagların resimleri kalmıştır belki zip'de bir kontrol ediniz.
Nasıl yani, şimdi adım adım gidelim isterseniz rankları betterranks aracılığı ile mi eklediniz itemsadder'e ayarlarını kontrol edin öncelikle, Sonrasında yeni bir zip dosyası oluşturun onu dropbox tarzı bir bulut'a yükleyin veya local'inizde test edin. Lpc eklentisini kullanıyorsanız oradaki dosya isimlerinin resimlerle eşleştiğini kontrol edinkk pc üzelinden yapıyom oluyordu olmadı ranks komudu bilmiyom biri vermişti söylemim tanıdık ama
Meraklı Youtuber
kk evet ranklar betterranks font ranks yerinde fotolar vardı orayı sildim yenileri koydum işte itemsadder betterranks kodu var ama yenileri kabul etmiyor iştersen kodları verimNasıl yani, şimdi adım adım gidelim isterseniz rankları betterranks aracılığı ile mi eklediniz itemsadder'e ayarlarını kontrol edin öncelikle, Sonrasında yeni bir zip dosyası oluşturun onu dropbox tarzı bir bulut'a yükleyin veya local'inizde test edin. Lpc eklentisini kullanıyorsanız oradaki dosya isimlerinin resimlerle eşleştiğini kontrol edin
besa3576
kk evet ranklar betterranks font ranks yerinde fotolar vardı orayı sildim yenileri koydum işte itemsadder betterranks kodu var ama yenileri kabul etmiyor iştersen kodları verim
Rankları öncelikle uygun boyutta itemsaddera ekleyinkk evet ranklar betterranks font ranks yerinde fotolar vardı orayı sildim yenileri koydum işte itemsadder betterranks kodu var ama yenileri kabul etmiyor iştersen kodları verim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!