Çözüldü İtemsadder resourepack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapmak istediğini tam olarak anlayamadım, hazır itemsadder paketini alıp kullanmak istersen costum menüler için deluxmenus ve plugingui ilerini yeniden düzenlemen gerekecek. Ben sadece taglar ve itemler için kullanıcam dersen direkt aldığın paketi kullanabilirsin.
aa hocam benim sunucum 1.20.1 ama şöle bir sorun var ben mesela 1.20.4 ile girdim diyelim textureler var ama 1.20.1 veya 1.20 ile girince bazıları eksik geliyor

aa hocam benim sunucum 1.20.1 ama şöle bir sorun var ben mesela 1.20.4 ile girdim diyelim textureler var ama 1.20.1 veya 1.20 ile girince bazıları eksik geliyor
Bunu yeni bir konuda açtığınız için bu konuyu kaparsanız daha iyi olur. İki konunun da kendi içinde çakışmaması açısından öneriyorum.

Bu sorun sürüm pack inden kaynaklı istersen direkt 1.21 in kaynak dosayını kullanarak çözebileceğini düşünüyorum. Pack'i bulmak için oyunun 1.21 versiyonu ile giriş yapın ardından çalıştır(Windows+R)/%appdata%/.minecraft/versions/1.21/1.21.jar ekine sağ tıklayarak winrar ile aç ardından assets klasörünü olduğu gibi alıp sunucundaki itemsadder/contents klasörüne ata. Halihazırda değişiklik yaptığın klasör ile yeni aldığın klasörün png lerini el ile değiştirirsen bir sorun çıkacağını sanmıyorum lakin her ihtimale karşı yaptığın paketin yedeğini almayı unutma.

Bu sorun sürüm pack inden kaynaklı istersen direkt 1.21 in kaynak dosayını kullanarak çözebileceğini düşünüyorum. Pack'i bulmak için oyunun 1.21 versiyonu ile giriş yapın ardından çalıştır(Windows+R)/%appdata%/.minecraft/versions/1.21/1.21.jar ekine sağ tıklayarak winrar ile aç ardından assets klasörünü olduğu gibi alıp sunucundaki itemsadder/contents klasörüne ata. Halihazırda değişiklik yaptığın klasör ile yeni aldığın klasörün png lerini el ile değiştirirsen bir sorun çıkacağını sanmıyorum lakin her ihtimale karşı yaptığın paketin yedeğini almayı unutma.
sizin atınızda 1.21 değil miydi hocam ?

sizin atınızda 1.21 değil miydi hocam ?
emin değilim, siz oyunun son sürümünü kullanmayı deneyin yada sunucunuzda kullanılan veya kullanılacak itemler en son hangi sürümde varsa onu kullanmanız daha stabil olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl