aberatqw3
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- ItsJustMeAhmet
Discord:
aberatqwe
Merhaba öncelikle birkaç haftadır sunucu pluginlerim ve özellikle ItemsAdder ile uğraşıyorum. Bugün yine ItemsAdder ile birşeyler yapmaya çalışırken ItemsAdder default pack'i indirmeye karar verdim. İndirdim ve her şeyi bence doğru yaptım. Itemler /ia yazınca gözüktü ancak texturesiz bir şekilde. İlgilenenler bilirler hiçbir şey indirmeden ItemsAdder 7 tane Back, Next, Cancel gibi texture ile geliyor, bu textureler yine gözüküyordu ancak Default Pack itemlerinin textureleri gözükmüyordu. Yardımcı olursa PaperMC Serveri ve External host kullanıyorum. Plugin listesini aşağı bıraktım
Advanced Crates, Citizens, Econoblocks, Economobs, Essentials, Essentials Chat, Essentials Discord, Essentials Discord Link, Essentials Spawn, ItemsAdder(3.5.0c-r4b), LoneLibs(1.0.25), LuckPerms, Multiverse Core, Multiverse Portals, OreRegenerator, PAPI, ProtocolLib(5.1.0), Vault, WorldEdit, WorldGuard.
Sürüm 1.20.1
Advanced Crates, Citizens, Econoblocks, Economobs, Essentials, Essentials Chat, Essentials Discord, Essentials Discord Link, Essentials Spawn, ItemsAdder(3.5.0c-r4b), LoneLibs(1.0.25), LuckPerms, Multiverse Core, Multiverse Portals, OreRegenerator, PAPI, ProtocolLib(5.1.0), Vault, WorldEdit, WorldGuard.
Sürüm 1.20.1