FroxyYT
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- LeaxyEdits
Discord:
bozkurtharun
bozkurtharun

benjamin17

benjamin17
Ekleme yapayım TAB eklentisini kullanıyor iseniz aşağıdaki kod ile yapabilirsiniz anca çok iyi geçişleri yoktur yukarıdaki sistem client vb. ile yapılmakta genelde.Merhabalar İtemsadder ile alakalı bir durum göremedim pek. kullandığınız tab eklentisi nedir acaba ? Bu olayı itemsadder ile eklediyseniz belirtmeyi unutmayınız.
mvip+:
change-interval: 150
texts:
- "&#FF0000M&#FFBF00v�FF00iਨC0pⒸD3+"
- "&#FFBF00M&#FF0000v&#FFBF00i�FF00pਨC0+"
- "�FF00M&#FFBF00v&#FF0000i&#FFBF00p�FF00+"
- "ਨC0M�FF00v&#FFBF00i&#FF0000p&#FFBF00+"
- "ⒸD3MਨC0v�FF00i&#FFBF00p&#FF0000+"
- "ਨC0MⒸD3vਨC0i�FF00p&#FFBF00+"
- "�FF00MਨC0vⒸD3iਨC0p�FF00+"
- "&#FFBF00M�FF00vਨC0iⒸD3pਨC0+"
bozkurtharun
hocamEkleme yapayım TAB eklentisini kullanıyor iseniz aşağıdaki kod ile yapabilirsiniz anca çok iyi geçişleri yoktur yukarıdaki sistem client vb. ile yapılmakta genelde.

benjamin17
Bu özel bir tab plugini olabilir hocam yukarıda attığım kod da benzer bir şekilde fakat bu kadar hafif bir geçişe sahip degilhocamkullandıgım plugin bir sunucuda görmüştüm çok beğendim o şekilde rainbow tag nasıl yapabilirim yada itemsadde rile uyumlu tag plugini varmıdırDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

furkqn

furkqn
Prefixi <rhocam gelişmiş halini istemiyorum ben chat de rainbow oluyor ama tab da olmuyor
bozkurtharun
mağlesef olmadı hocamMerhaba,
<#FFFFFE> Kodunu dener misiniz?
Sunucu sürümünüzü öğrenebilir miyim?mağlesef olmadı hocam
profesor7037
bunu denermisin ?mağlesef olmadı hocam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!