Itemsadder plugininde olta ve yay error olarak gözüküyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efs2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Hem iskeletlerin elinde hem item olarak morlu siyahlı error olarak gözüküyor nası çözerim

Hem iskeletlerin elinde hem item olarak morlu siyahlı error olarak gözüküyor nası çözerim
Birden fazla sebebi olabilir texture optifine gerektiriyor olabilir json dosyaları yanlış ayarlanmış olabilir texturelar minecraft sürümünüze uymuyor olabilir modeldataları çakışıyor olabilir vb. birçok hata olabilir kontrol edebilirmisiniz ve reload ve zip logu atarmısınız.

Öncelikle yardımcı olmak için ItemsAdder dışındaki diğer plugin hatalarını söyleyeyim

1.si sunucuya asla /reload atmayın, bunu yapmak pluginleri bozar ve desteklenmez, pluginlerin zaten kendi reload komutları var, onları kullanın

Multiverse-Inventories eklentisi 2 kere var sunucuda ayrı sürümlerle, birini kaldırın
Chunky eklentisinin yanlış sürümünü kullanıyorsunuz, Chunky kendisi 1.13-1.17.1 arası sunucularda Chunky-1.2.217 sürümünü kullanın yazmış, kullandığınız sürüm daha yeni bu yüzden sürümünüz uygun değil.
TitleManager eklentisinde config hatası yapmışsınız bu yüzden çalışmıyor
Velocity'i plugins klasörüne atmışsınız velocity bir plugin değildir paper gibi ayrı bir sunucu türüdür.

Sorunun kendisine gelecek olursak yay modeli bozulmuş, siyah ve mor kutu demek modeli bulamıyor demek, oyunun kendi yay modeline bir uyarlama yaptınız sanırım texture packinizde oyundaki normal yayı etkileyecek bir unsur varsa kaldırın.

nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz discord: efspasha

biri yardım edebilir mi

lütfene yardım edin artık sunucuyu yarın açmam laızm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl