xtaf_
kerodayi0
Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

_thread
sunucu sürümünü 1.20.5 ve üzeri yap, kaynak paketlerinin çoklu sürüm desteği o sürümde geldi. artık taban sürümünü güncellemenin zamanı gelmiş, ayrıca 1.21.5 ve üzeri geçmeyi düşün; artık kimse o sürümlere destek vermek istemiyor.sunucumun ana sürümü 1.20.1 bu sürümle giriş yaparsam pack yükleniyo ama üst sürümlerde yüklenmiyo lisanslı itemsadder kullanıyorum yardım eden olursa sevinirim
mrmace95
Adım ne yaptığını yazarsan yardımcı olma hızımız daha iyi olabilir mesela protocollib ve lonelibs indirdinmisunucumun ana sürümü 1.20.1 bu sürümle giriş yaparsam pack yükleniyo ama üst sürümlerde yüklenmiyo lisanslı itemsadder kullanıyorum yardım eden olursa sevinirim
xtaf_
ViaVersion'un config.yml dosyasında resource-pack-cache veya paket gönderimiyle ilgili ayarları kontrol edin hocam.
rentr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!