Çözüldü Itemsadder pack yükleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

Itemsadder da bütün packlari lobide yüklemesini nasıl ayarlarım detaylıca anlatabilecek varmı?
1767628643881.webp

Tabi ki de, Lobi ve Towny oyun modun varmış gibi anlatıyorum.

Öncelikle Lobi sunucunun ItemsAdder configini aç self-host ayarını etkinleştir, self host yüklemesi paketi farklı bir siteye veya başka bir yere yüklemez direkt makinenin içine yükler bunu kullanmak için self-host için belirlediğin portu açman gerekli.

Self-host ayarını açtıktan sonra oyuna gir ve /iazip komutunu gir paketin yüklendiğini göreceksin, lobi configi tamam şimdi townynin ItemsAdder configini aç ve external-host ayarını true yap self-host sadece lobide olacak. External-host senden bir url ister ve oyunculara o urlden paketi indirtir biz lobide self hostu açtığımız için ekstra paket yüklemeyecek ve lobideki paketi çekecek. External-host url kısmına lobide /iazip yazdığında chate gelen urlyi gir genelde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gibi olur bu urlyide girdikten sonra yapman gereken tek bir şey kaldı config dışında tüm ItemsAdder klasörlerinin her sunucuda aynı olması gerekli bu çok önemli!

Özet olarak
: Paketi lobiden çekecek ama her oyunda paket olacak oyun modları değişince paketde değişmeyecek tek seferlik girince yükleyecek ve her oyunda aynı paket kullanılacak.

NOT: Self-host için port açmayı unutma.

Kolay gelsin..

Tabi ki de, Lobi ve Towny oyun modun varmış gibi anlatıyorum.

Öncelikle Lobi sunucunun ItemsAdder configini aç self-host ayarını etkinleştir, self host yüklemesi paketi farklı bir siteye veya başka bir yere yüklemez direkt makinenin içine yükler bunu kullanmak için self-host için belirlediğin portu açman gerekli.

Self-host ayarını açtıktan sonra oyuna gir ve /iazip komutunu gir paketin yüklendiğini göreceksin, lobi configi tamam şimdi townynin ItemsAdder configini aç ve external-host ayarını true yap self-host sadece lobide olacak. External-host senden bir url ister ve oyunculara o urlden paketi indirtir biz lobide self hostu açtığımız için ekstra paket yüklemeyecek ve lobideki paketi çekecek. External-host url kısmına lobide /iazip yazdığında chate gelen urlyi gir genelde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gibi olur bu urlyide girdikten sonra yapman gereken tek bir şey kaldı config dışında tüm ItemsAdder klasörlerinin her sunucuda aynı olması gerekli bu çok önemli!

Özet olarak: Paketi lobiden çekecek ama her oyunda paket olacak oyun modları değişince paketde değişmeyecek tek seferlik girince yükleyecek ve her oyunda aynı paket kullanılacak.

NOT: Self-host için port açmayı unutma.

Kolay gelsin..
Şimdi lobi de /iazip yaptıkdan sonra ordan düşen url yi towny deki config.yml deki external-host: kırmındaki url kısmına yapıştırcam ve işlem tamamlanıcak demi anladıma göre

Aynen öyle, eğer lobide self-hostu seçtiysen..

Merhabalar sorun hala devam ediyorsa bide şunu deneyin.
ItemsAdder pack yüklenmemesinin sebebi config veya port ayarıdır.

config.yml içinde self-host açık olmalı ve server-ip sunucu IP’si ile birebir aynı yazılmalı.
Ayrıca pack-port (varsayılan 8163) firewall’da açık olmalı.

Gerekli pluginler (ProtocolLib + ItemsAdder) kurulu olduktan sonra:

/iazip
/iareload

komutları atılıp sunucu yeniden başlatılmalıdır.

Oyuncu tarafında da “Sunucu Kaynak Paketleri” açık olmalıdır.

sorun umaırm çözülmüştür hala sorun varsa tekrar yazın iyi formlar.

Merhabalar sorun hala devam ediyorsa bide şunu deneyin.
ItemsAdder pack yüklenmemesinin sebebi config veya port ayarıdır.

config.yml içinde self-host açık olmalı ve server-ip sunucu IP’si ile birebir aynı yazılmalı.
Ayrıca pack-port (varsayılan 8163) firewall’da açık olmalı.

Gerekli pluginler (ProtocolLib + ItemsAdder) kurulu olduktan sonra:

/iazip
/iareload

komutları atılıp sunucu yeniden başlatılmalıdır.

Oyuncu tarafında da “Sunucu Kaynak Paketleri” açık olmalıdır.

sorun umaırm çözülmüştür hala sorun varsa tekrar yazın iyi formlar.
İstediğim şey su mesela BoxPvP deki Itemsadder ın Lobide yüklenmesini istiyorum Lobidede ıtemsadder var ikiside aynı anda lobide yüklenicek şekilde ayarlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

İstediğim şey su mesela BoxPvP deki Itemsadder ın Lobide yüklenmesini istiyorum Lobidede ıtemsadder var ikiside aynı anda lobide yüklenicek şekilde ayarlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Vds için söylüyorum lobi deki dosyaya itemsadder atıyorsunuz yani hem lobi de hemde boxpvp sunucu da olacak itemsadder , vds yoksa aternos tarzı gibi sunucunuz varsa zaten eklerseniz olur.
İyi formlar

Vds için söylüyorum lobi deki dosyaya itemsadder atıyorsunuz yani hem lobi de hemde boxpvp sunucu da olacak itemsadder , vds yoksa aternos tarzı gibi sunucunuz varsa zaten eklerseniz olur.
İyi formlar
Dediklerinizin hepsi ayarlı teşekkür ederim yinede gösterdiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl