Çözüldü Itemsadder pack ve komut hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAli123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
EnesAli123

Discord:

enesali123

Arkadaşlar plugin içinden ayarları yaptım pack urlsini yükledim config.yml ye faakt giriş yaptığımda yüklenmiyo. +komutu girdiğimde aşağıdaki hatayı veriyo ıtemsadder orginel spigottan aldım

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    399,7 KB · Görüntüleme: 182
  • image.png
    image.png
    399,7 KB · Görüntüleme: 150
DropBox Kullanıyormusunuz Son Güncellemeden Sonra DropBox Şart Oldu

Görünüşe göre sunucunuzda "ItemsAdder" adlı bir eklenti sorun çıkarıyor. Hata mesajı, bu eklentinin "com.comphenix.protocol.reflect.FieldUtils" sınıfını bulamadığını ve bu nedenle yüklenemediğini belirtiyor.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Eklentiyi Güncelleyin: İlk olarak, "ItemsAdder" eklentisini en son sürüme güncellemeyi deneyin. Eklentinin güncel bir sürümü, olası hata düzeltmelerini içerebilir.
  2. Eklenti Uyumluluğunu Kontrol Edin: Sunucunuzun çalıştığı Minecraft sürümü ile "ItemsAdder" eklentinin uyumlu olup olmadığını doğrulayın. Belirli bir Minecraft sürümü için uygun bir eklenti olmayabilir.
  3. Eklenti Bağımlılıklarını Kontrol Edin: Eklenti, diğer eklentilere veya API'lere bağımlı olabilir. Eğer "com.comphenix.protocol" adlı bir eklenti veya API gerekiyorsa, bu bağımlılığın kurulu olduğundan emin olun.
  4. Hata Raporu Gönderin: Eğer sorun devam ederse, "ItemsAdder" eklentisinin resmi destek veya iletişim kanallarından bir hata raporu göndermeyi düşünün. Eklenti geliştiricileri bu tür hataları düzeltmek için size yardımcı olabilirler.
  5. Eklentiyi Kaldırın: Eğer sorun hala devam ederse, eklentiyi sunucunuzdan kaldırmayı düşünebilirsiniz. Ancak, bu eklentinin sunucunuzdaki oyun deneyimini etkileyebileceğini unutmayın.
  6. Sunucu Sürümünü Kontrol Edin: Sunucunuzun sürümü ve kullandığınız eklentilerin sürümleri arasında uyumsuzluk olabilir. Eklentiyi sunucunuzun uygun sürümü ile kullanmayı deneyin.
Sorun hala devam ederse, eklentinin belirli bir yapılandırma ayarına ihtiyaç duyup duymadığını veya diğer eklentilerle uyumsuz olup olmadığını gözden geçirmek gerekebilir. Eklenti geliştiricileri veya sunucu topluluğunun destek kaynakları da yardımcı olabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.

LoneLibs eklentisini de yüklemen gerekiyor. ItemsAdder, LoneLibs eklentisi olmadan çalışmıyor. Eğer sorunun devam ediyorsa config dosyasında yaptığın bir hata eklentiyi bozmuş olabilir.

Edit: Log dosyasını şimdi gördüm. Bazı eklentiler sürümden dolayı hatalı gözüküyor. O eklentiler etkiliyor olabilir. Onlar olmadan denersen belki sorun çözülebilir.

Son düzenleme:
LoneLibs eklentisini de yüklemen gerekiyor. ItemsAdder, LoneLibs eklentisi olmadan çalışmıyor. Eğer sorunun devam ediyorsa config dosyasında yaptığın bir hata eklentiyi bozmuş olabilir.
Log dosyasını incelediğinizde, lonelibs'in zaten yüklü olduğunu görürsünüz.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl