Çözüldü ItemsAdder Ölünce Oyundan Atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hemrekir

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
hemrekir

Discord:

hemrekir

Sunucuda ölünce log kısmında (soldaki latest.log, sağdaki sadece ortaya çıkan hata) ve "Internal Expection: io.netty.handler.codec.Decoder.Expection: Received unexpected null component" hatası ile oyundan atıyor. Config içinde "packet" içeren ayarları biraz kurcaladım ama olmadı. İnternette bunun gibi şeylerle karşılaşanları gördüm, ama genellikle kesin bir çözüm yapılmamış.

Detaylı bir şekilde araştırdım fakat sorunu çözüme ulaştıran olmamış gibi gözüküyor, itemsadderi default bir şekilde kurduğunuzda bu hata gerçekleşiyor mu?

ProtocolLib ve LoneLib pluginlerin en son sürümünü kullanın ve itemsadder sürümünüz kaçtı?

PlayerKits2 v1.12.4 ve TownyChat v0.115 eklentilerinden dolayı olduğunu düşünüyorum bu eklentiler kendi kendine kapanıyor çünkü

Detaylı bir şekilde araştırdım fakat sorunu çözüme ulaştıran olmamış gibi gözüküyor, itemsadderi default bir şekilde kurduğunuzda bu hata gerçekleşiyor mu?
Evet, texture olup olmamasına bakmaksızın oluyor.

PlayerKits2 v1.12.4 ve TownyChat v0.115 eklentilerinden dolayı olduğunu düşünüyorum bu eklentiler kendi kendine kapanıyor çünkü
İki plugini de devre dışı bıraktım ve ItemsAdder configini sıfırladım ancak sorun hala devam etmekte. Sanırsam kullandığın Protocolib sürümünde bir sıkıntı var, çünkü arada sunucuya girerken "Internal server error" hatası alıyorum. Bunun da Protocolib kaynaklı olduğunu okumuştum.

Hatanın packetlerle ile ilgili bir durum olduğu ortada. ProtocolLib'in 5.1.0 olmazsa daha eski sürümlerini yükleyerek deneyin, ayrıca Pluginlere plugmanx üzerinden reload attıysanız o da bozukluklara yol açabiliyor plugmanx direkt kullanmayın hocam zaten ne için kullanıyorsunuz?

ProtocolLib'in 5.1.0 olmazsa daha eski sürümlerini yükleyerek deneyin, ayrıca Pluginlere plugmanx üzerinden reload attıysanız o da bozukluklara yol açabiliyor plugmanx direkt kullanmayın hocam zaten ne için kullanıyorsunuz?
Merak etmeyin, restart atıyorum elbette. Plugman çok önceden kullanıyordum, alışkanlık diyeyim. Kaldıracağım yüksek ihtimalle.

ItemsAdder Protocolib 5.0.0 altı sürümlerle çalışmıyor, sürüm düşürmek de pek işime yaramadı.

neredeyse 5 yıl önceki sürüm kullanıyorsunuz hocam 1.16.5'in 1.8 ile açanlarla arasında pek farkı kalmadı artık ikiside acayip eski sürümler, böyle durumlarla karşılaşıp başınızı ağrıtması bu sürümlerde gayet yaygın durumlardır, lonelibs sürümünü düşürerek de deneyebilirsiniz, orjinal ia'ya sahipseniz discordunda da yardım alabilirsiniz

ItemsAdder sürümünü 3.6.3-beta-14 'e düşürerek deneyebilir misiniz?

Sunucuda ölünce log kısmında (soldaki latest.log, sağdaki sadece ortaya çıkan hata) ve "Internal Expection: io.netty.handler.codec.Decoder.Expection: Received unexpected null component" hatası ile oyundan atıyor. Config içinde "packet" içeren ayarları biraz kurcaladım ama olmadı. İnternette bunun gibi şeylerle karşılaşanları gördüm, ama genellikle kesin bir çözüm yapılmamış.
itemsadderin configinden death-location u devre dışı bırakıp denermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl