Çözüldü ItemsAdder mı yoksa Oraxen mi daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nroxsy

<3
Elmaslar
52
Minecraft
Buffy45789 / UstaOyuncuTR

Discord:

nroxsy

MERHABA MC-TR HALKI

ItemsAdder mı, Oraxen mi? Hangisini Tercih Etmeliyim?

Minecraft sunucularında özel eşyalar, bloklar, modeller ve görsel zenginlik artık standart hâle geldi. Bu noktada birçok sunucu sahibi aynı soruyu soruyor:

“ItemsAdder mı yoksa Oraxen mi daha iyi?”

Bu konuda kendi deneyimlerimle birlikte kapsamlı bir karşılaştırma hazırladım. Sunucusuna en uygun sistemi seçmek isteyen herkes için rehber niteliğinde olabilir.

Bu sunucu sahibi bilgisine göre değişen kavramlar

Bütçeniz yoksa Oraxen kullanabilirsiniz. Eğer bütçeniz varsa ItemsAdder almanızı öneririm. Zaten Ocak'ta Polymart satışları da başlayacak. Oraxen ve Nexo'ya kıyasla yeni başladıysanız ItemsAdder'da kolay anlaşılabilir çok fazla İngilizce ve Türkçe kaynak var. İleride illaki değişiklik yapabilirsiniz ama başlangıç için bütçeniz yoksa Oraxen varsa ItemsAdder tercih edebilirsiniz.

İtemsadder tarafıyım

Minecraft 1.21.1 ve üzeri sürümlerde sunucu açmayı planlayanlara kesinlikle Nexo’yu tavsiye ederim.

Uzun süredir kullanıyorum ve performans olarak gerçekten çok başarılı hafif, optimize ve stabil çalışıyor. Eklenti gereksiz yük oluşturmuyor, özellikle yeni sürümlerde fark edilir biçimde daha akıcı bir deneyim sağlıyor.

Buna ek olarak geliştirici ekibi oldukça hızlı destek veriyor; bir sorun olduğunda dakikalar içinde geri dönüş alabiliyorsunuz.
ItemsAdder veya Oraxen yerine daha modern, hızlı ve sorunsuz bir çözüm arayanlar için Nexo şu an en mantıklı tercih.

Ben bir süredir nexo kullanıyorum ve itemsadderdan çok daha rahat hissettiriyor, destek konusunda yorumlara katılıyorum bir kaç dakika içerisinde cevap aldım her yazdığımda. Converter özelliği ile de itemsadderdan nexoya çevirmiştim hiç uğraşmadan.

Ben itemsadder Kullanıyorum Hiçbiri Arasında Fark Gösteremem Fakat Bana Göre itemsadder Daha Basit Fakat Dedikleri Gibi Nexonun Destek sistemleri Daha üst düzey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl