Çözüldü ItemsAdder Material Değişikliği Sonrası Eşyalar Bozuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordDante123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
UmbraFlareD

Discord:

umbraflared

Merhaba ItemsAdder plugininde eklediğim özel eşyaların material kısmını değiştirdiğimde eşyalar bozuluyor ve çalışmaz hale geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

örnek olarak
items:
valentines_animated_weapon_and_tool_set_v1_axe:
display_name: Axe
resource:
material: iron_axe
generate: false
model_path: valentines_animated_weapon_and_tool_set_v1/axe

böyle iron_axe olunca çalışıyor fakat netherite ya da NETHERITE yapınca bozuluyor burası content dosyasının içerisinde bulunan setin config dosyası yml uzantılı

Material değişikliği sonrası uyumsuzluk veya başka bir ayar yapmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim!

setler dışında çalışması lazım iazip yaptınız mi?

material kısmını doğru yazdığınıza emin olun ardından /iareload ve /iazip komutlarını kullanın eğer bir hata çıkarsa hatayı iletirseniz soruna daha detaylı bakabiliriz.

Tamamdır oldu ben sadece texture çekiyor diye iazip yazıp kontrol etmemiştim konu çözüldü destekleriniz için teşekkür ederim çözüm gözümün önündeymiş ondan olmaz diye hiç denememiştim

Tamamdır oldu ben sadece texture çekiyor diye iazip yazıp kontrol etmemiştim konu çözüldü destekleriniz için teşekkür ederim çözüm gözümün önündeymiş ondan olmaz diye hiç denememiştim
Rica ederim iyi çalışmalar

bu setler deri dışında değişmiyor değil mi? zırh kask pantolon ve bot
Benim bildiğim kadarıyla setler sadece deri setin üzerine işlenebiliyor. Sete renk veriliyor bu renge göre kontrol sağlıyor.

evet onların materialleri değişmez fakat durability ve zırh artanları özelleştitilebilir

Zırhı itemsadder'a eklerken config bölümünde

Kod:
    durability:
      max_custom_durability: 400

Bu kodu eklerseniz zırhın dayanıklılığını değiştirebilirsiniz. Zırh yapımı konusunda detayları
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
görüntüleyebilirsiniz.

itemsadder ile eklediğimiz eşyalara nasıl büyü basabilirim ben elime alıp /enchant yazarak bastığımda setler gerçekten kötü oluyor bu büyü effecti olmadan eşyalara büyü basmanın yolu var mı bazı sunucular yapmış ama nasıl anlamadım

Merhaba ItemsAdder plugininde eklediğim özel eşyaların material kısmını değiştirdiğimde eşyalar bozuluyor ve çalışmaz hale geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

örnek olarak
items:
valentines_animated_weapon_and_tool_set_v1_axe:
display_name: Axe
resource:
material: iron_axe
generate: false
model_path: valentines_animated_weapon_and_tool_set_v1/axe

böyle iron_axe olunca çalışıyor fakat netherite ya da NETHERITE yapınca bozuluyor burası content dosyasının içerisinde bulunan setin config dosyası yml uzantılı

Material değişikliği sonrası uyumsuzluk veya başka bir ayar yapmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim!
Merhaba,
ItemsAdder’da material değiştirdiğinde eşyaların bozulmasının birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, materyal isimlerini doğru kullanmak çok önemli. Minecraft materyal isimleri büyük/küçük harf duyarlıdır ve tam olarak doğru yazılmaları gerekir. Örneğin, netherite yerine netherite_axe gibi tam ismi kullanmalısın. Yanlış isimlendirme, eşyaların görünmemesine veya çalışmamasına neden olabilir.

Ayrıca, her materyalin kendine uygun bir model dosyası olmalı. Iron_axe için tanımladığın model, netherite_axe ile uyumlu olmayabilir. Bu yüzden materyal değişikliği yaptığında, model ve texture dosyalarının da yeni materyale uygun olduğundan emin olmalısın. Eğer mevcut model dosyaları sadece iron_axe için tanımlıysa, netherite_axe için de uygun bir model ve texture eklemelisin. Bu işlemi model_path ile kontrol edebilirsin.

generate: false ayarı kullanıyorsan, bu eşyaların otomatik oluşturulmadığını gösterir, yani tüm model ve texture dosyalarını manuel olarak eklemen gerekiyor. Eğer bu dosyalar eksikse ya da yanlış tanımlanmışsa, eşya bozulur.

Son olarak, materyal değiştirdikten sonra log dosyalarını kontrol etmekte fayda var. Loglarda model veya texture yükleme hatası olup olmadığını görebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl