Çözüldü İtemsadder loading screen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wuudax

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Wuudax

Discord:

Wuudax

Öncelikle selamlar, iyi geceler sorunum şu
sunucum da itemsadder eklentisini kullanıyorum ve loading screene logomu koymak istiyorum nasıl yapacağımı biliyorum ama logoyu ortadan ikiye kesmem gerekiyor kalan her şeyi biliyorum ama logoyu nasıl ortadan ikiye böleceğimi bilmiyorum, sanırım gimp ile yapılıyor itemsadder optifine loading screen sayfasında görmüştüm bana anlatabilecek var mı ?

Wellsetups takımının discorduna katılarak talep oluşturursanız size yardımcı olabiliriz

hocam paralıysa falan hiç uğraşmayayım ben paralı faln istemiyorum sadece şu logoyu ortadan ikiye bölmem gerekiyor çözümünü bilen var mı

Doku paketine nasıl ekleme yapacağınız bildiğinizi varsayarak bu kısmı atlıyorum.

Logo'yu 256x256 şeklinde iki parçaya veya 256x256'lık tek bir parça şeklinde oluşturabilirsin.

Bunun için photoshop uygulaması kullanabilir ya da internete resim kesici veya boyutlandırıcı yazıp çevrim içi araçları kullanarakta rahatlıkla yapabilirsin. Asperite veya pixel editör tarzında uygulamalarda kullanabilirsin.
(Genellikle düzenleme uygulamaları paralı. Ücretsizleri de mevcut ama fazla bilgim yok. Bunu yani ücretsiz olanları buradan değil de interneten araştırman daha doğru olur. Aradığın uygulama özel bir uygulama değil istediğin bir uygulamadan boyutuna bakarak bölebilirsin.)

İlk önce logo'nun boyutunu kontrol et. Ona göre parçalama işlemini yap.

Doku paketine maksimum boyutta ekleyebileceğin resmin boyutu 256x256 pixel bunu unutma.

Teşekkür ederim, deniyorum

Doku paketine nasıl ekleme yapacağınız bildiğinizi varsayarak bu kısmı atlıyorum.

Logo'yu 256x256 şeklinde iki parçaya veya 256x256'lık tek bir parça şeklinde oluşturabilirsin.

Bunun için photoshop uygulaması kullanabilir ya da internete resim kesici veya boyutlandırıcı yazıp çevrim içi araçları kullanarakta rahatlıkla yapabilirsin. Asperite veya pixel editör tarzında uygulamalarda kullanabilirsin.
(Genellikle düzenleme uygulamaları paralı. Ücretsizleri de mevcut ama fazla bilgim yok. Bunu yani ücretsiz olanları buradan değil de interneten araştırman daha doğru olur. Aradığın uygulama özel bir uygulama değil istediğin bir uygulamadan boyutuna bakarak bölebilirsin.)

İlk önce logo'nun boyutunu kontrol et. Ona göre parçalama işlemini yap.

Doku paketine maksimum boyutta ekleyebileceğin resmin boyutu 256x256 pixel bunu unutma.
ikiye bölmek için hiç bir uygulama bulamadım veya web sitesi
veya 256x256'lık tek bir parça şeklinde oluşturabilirsin.
burda dediğinide anlamadım ayrıca yani direkt logoyu koyabilir miyim hiç bölmeden 256x256 bir şekilde

nasıl bölebileceğimi bilen var mı ?

ikiye bölmek için hiç bir uygulama bulamadım veya web sitesi

burda dediğinide anlamadım ayrıca yani direkt logoyu koyabilir miyim hiç bölmeden 256x256 bir şekilde
Direkt internete ingilizce olarak picture cuter yazdım ve karşıma ilk çıkana tıkladım.

Buradan seçtiğim resmi 256x256 boyutunda parçaladım. (Rastgele bir resim yaptım)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer sorunuza cevap olarak logoyu hiç bölmeden 256x256 şeklinde yükleyebilirsiniz ama logolarımız genelde büyük olduğundan 256x256 boyutlarına getirdiğimizde oldukça kalite düşüyor.

Bu yüzden parçalayıp eklemenizi öneririm.

Özel bir not/ Bu yardım aradığınız işlem oldukça basit bir durum. Bunu samimi olarak söylüyorum bu tür işler çok fazla vakit yemez o yüzden araştırmanızı tam ve kapsamlı bir şekilde yaparsanız ileride size oldukça faydası olacaktır.

Eğer anlamıyor veya bilmiyorsanız araya biraz zaman koyup tekrar denemeniz daha iyi olacaktır. İllaki bunu yapmanıza gerek yok. Kimse sizi zorlamıyor. Güzel duracağını anlıyorum ama buradan ezbere aldığınız bir bilgiyi ihtiyacınız duyduğunda tekrar tekrar ezbere almak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden yukarda da dediğim gibi araştırmanızı tam ve kapsamlı yapın eğer anlayamıyorsanız da araya biraz zaman koyup daha sonra tekrar denememiz sizin için daha iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl