Sol Reklam

Çözüldü İtemsadder kuramıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ucarerdogmus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.576
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ucarerdogmus

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
3.680
Minecraft
ucarerdogmus

Discord:

ucarerdogmus

minecraft da 1.19.4 sürümünde server kurdum fakat items adder pluginini kurmaya çalıştığımda kurulmuyor yardımcı olurmusunuz görseldeki hatayı alıyorum
plugin orjinaldir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-09 232430.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-09 232430.png
    178,3 KB · Görünt.: 213
Bir önceki sürümü kurupu çalıştırmayı denediniz mi?

Sistem dilini ingilizce yap , çalışması için geri kalan pluginleri indir , world dosyasını sil , ayrıca daha detaylı bir şekilde sorununu anlat.

minecraft da 1.19.4 sürümünde server kurdum fakat items adder pluginini kurmaya çalıştığımda kurulmuyor yardımcı olurmusunuz görseldeki hatayı alıyorum
plugin orjinaldir
İtemsAdderin çalışması için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginin kurulu olması gerek sunucunuzda kurulumu ? eğer kuruluysa 1.19.2 sürümüne düşürüp tekrar deneğin eğer olmazsa profilimdeki discord hesabımdan iletişime geçip ekran açarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışabilirim.

İyi Forumlar...

ve
pluginin kurulu olması gerek sunucunuzda kurulumu ? eğer kuruluysa 1.19.2 sürümüne düşürüp tekrar deneğin eğer olmazsa profilimdeki discord hesabımdan iletişime geçip ekran açarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışabilirim.

İyi Forumlar...
lone libs ve protocollib kurulı sürümü değiştirip tekrar deneyeceğim

ve

İyi Forumlar...
Merhaba Discorddan size yazdım burayda da yazayım sürümü 1.19.2 yaptığımda o sıkıntı ortadan kalktı fakat bu seferde server a giriyoruö 2 3 saniye sonra atıyo bazen serveri kapatıp açıca girebiliyorum fakat çıkıp bi süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda aynı şekilde 2 3 saniye sonra tekrar atıyor yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba Discorddan size yazdım burayda da yazayım sürümü 1.19.2 yaptığımda o sıkıntı ortadan kalktı fakat bu seferde server a giriyoruö 2 3 saniye sonra atıyo bazen serveri kapatıp açıca girebiliyorum fakat çıkıp bi süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda aynı şekilde 2 3 saniye sonra tekrar atıyor yardımcı olabilirmisiniz
Aynı hataları bende yaşadım bilgisayarının sistem dili ingilizce mi ? Ayrıca world dosyasını silip yeniden başlat.

Default pack'i nasıl kurdun veya kurdun mu?

Aynı hataları bende yaşadım bilgisayarının sistem dili ingilizce mi ? Ayrıca world dosyasını silip yeniden başlat.
hocam world dosyasını silemem çünkü büyük emek verdik default pack i de kurdum serverda dünden beri bi sıkıntı çıkmadı karşıma tek sorun 1.19.4 de çalıştıramamam

ve

İyi Forumlar...
Sürümle alakası yok 1.19.4de sorunsuz çalışıyor.

Sunucu çalışırken world dosyası silinmiş olabilir resetleyip deneyin.

Eğer düzelmezse ProtocoLib'in 1.19.4 için Build #633 versiyonunu indirin

Buradan indirebilirsin.

hocam world dosyasını silemem çünkü büyük emek verdik default pack i de kurdum serverda dünden beri bi sıkıntı çıkmadı karşıma tek sorun 1.19.4 de çalıştıramamam
Default Pack'i kurma yöntemin önemli local host veya vds onu belirtir misin aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü giriyordum ia yazıyordum her şey yolunda pat 10 saniye sonra gidiyordu

Eror Code'u bana net bir şekilde yazı olarak atar mısın ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı