ucarerdogmus
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 3.680
- Minecraft
- ucarerdogmus
Discord:
ucarerdogmus
ucarerdogmus
Dylex#6666
Akiserius
İtemsAdderin çalışması içinminecraft da 1.19.4 sürümünde server kurdum fakat items adder pluginini kurmaya çalıştığımda kurulmuyor yardımcı olurmusunuz görseldeki hatayı alıyorum
plugin orjinaldir
ucarerdogmus
lone libs ve protocollib kurulı sürümü değiştirip tekrar deneyeceğimİtemsAdderin çalışması içinveDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.pluginin kurulu olması gerek sunucunuzda kurulumu ? eğer kuruluysa 1.19.2 sürümüne düşürüp tekrar deneğin eğer olmazsa profilimdeki discord hesabımdan iletişime geçip ekran açarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışabilirim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi Forumlar...
ucarerdogmus
Merhaba Discorddan size yazdım burayda da yazayım sürümü 1.19.2 yaptığımda o sıkıntı ortadan kalktı fakat bu seferde server a giriyoruö 2 3 saniye sonra atıyo bazen serveri kapatıp açıca girebiliyorum fakat çıkıp bi süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda aynı şekilde 2 3 saniye sonra tekrar atıyor yardımcı olabilirmisinizİtemsAdderin çalışması içinveDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.pluginin kurulu olması gerek sunucunuzda kurulumu ? eğer kuruluysa 1.19.2 sürümüne düşürüp tekrar deneğin eğer olmazsa profilimdeki discord hesabımdan iletişime geçip ekran açarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışabilirim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi Forumlar...
Dylex#6666
Aynı hataları bende yaşadım bilgisayarının sistem dili ingilizce mi ? Ayrıca world dosyasını silip yeniden başlat.Merhaba Discorddan size yazdım burayda da yazayım sürümü 1.19.2 yaptığımda o sıkıntı ortadan kalktı fakat bu seferde server a giriyoruö 2 3 saniye sonra atıyo bazen serveri kapatıp açıca girebiliyorum fakat çıkıp bi süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda aynı şekilde 2 3 saniye sonra tekrar atıyor yardımcı olabilirmisiniz
Dylex#6666
Default pack'i nasıl kurdun veya kurdun mu?Merhaba Discorddan size yazdım burayda da yazayım sürümü 1.19.2 yaptığımda o sıkıntı ortadan kalktı fakat bu seferde server a giriyoruö 2 3 saniye sonra atıyo bazen serveri kapatıp açıca girebiliyorum fakat çıkıp bi süre sonra tekrar girmeye çalıştığımda aynı şekilde 2 3 saniye sonra tekrar atıyor yardımcı olabilirmisiniz
ucarerdogmus
hocam world dosyasını silemem çünkü büyük emek verdik default pack i de kurdum serverda dünden beri bi sıkıntı çıkmadı karşıma tek sorun 1.19.4 de çalıştıramamamAynı hataları bende yaşadım bilgisayarının sistem dili ingilizce mi ? Ayrıca world dosyasını silip yeniden başlat.
whiskeytr
Sürümle alakası yok 1.19.4de sorunsuz çalışıyor.İtemsAdderin çalışması içinveDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.pluginin kurulu olması gerek sunucunuzda kurulumu ? eğer kuruluysa 1.19.2 sürümüne düşürüp tekrar deneğin eğer olmazsa profilimdeki discord hesabımdan iletişime geçip ekran açarsanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışabilirim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi Forumlar...
Dylex#6666
Default Pack'i kurma yöntemin önemli local host veya vds onu belirtir misin aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü giriyordum ia yazıyordum her şey yolunda pat 10 saniye sonra gidiyorduhocam world dosyasını silemem çünkü büyük emek verdik default pack i de kurdum serverda dünden beri bi sıkıntı çıkmadı karşıma tek sorun 1.19.4 de çalıştıramamam
Dylex#6666
swench__
-Duser.language=en