besa3576
aradım cevap bu değil ama yinede teşşeküler benim aradığım cevap bunu çöze bilen bunu düzenleyen bir plugin varmı mesela viaversion sürümler arası geçiş sağlıyor illaki texturepack ler içinde çözüm bulmuşlardır diye düşünüyorum ve mesela 1.21 direk yüklenmiyor 1.20.6 direk yüklen miyor 1.20.4 tamamen kusur suz 1.20.1 de de yükelemde sorun olmuyor ama bazı yerlerin dokusu gelmemiş oluyorİtemsadder kullanmıyorum ve hakim değilim ama bir olasılıklardan söz ederek konuşacağım. Bu 1.20.1 ile 1.20.4 arasında doku paketlerini işlerken önemli değişiklikler olmuş olabilir. (Minecraft'ın yaptığı güncellemelerle ilgili.) Dolayısıyla doku paketin çalışmamış olabilir.
Bu bir olasılık**************************
Eğer durum bu şekilde ise çözüm olarak sunucunun sürümünü yeniden ayarlamanız gerektiği görüşündeyim. Bunu da 1.20.1 - 1.20.4 arası sorunlu iken 1.20.2- 1.20.4 arası sorunsuz ise bu şekilde bir sürüm değişikliği yapabilirsiniz. Veya direkt bir sürüm ile kısıtlayabilirsiniz.
besa3576
Anladım umarım yardımcı olacak biri olur. İyi forumlar ve iyi geceler dilerim.aradım cevap bu değil ama yinede teşşeküler benim aradığım cevap bunu çöze bilen bunu düzenleyen bir plugin varmı mesela viaversion sürümler arası geçiş sağlıyor illaki texturepack ler içinde çözüm bulmuşlardır diye düşünüyorum ve mesela 1.21 direk yüklenmiyor 1.20.6 direk yüklen miyor 1.20.4 tamamen kusur suz 1.20.1 de de yükelemde sorun olmuyor ama bazı yerlerin dokusu gelmemiş oluyor
sağ olun ve benim günüm yeni başlıyor geç saatlerde çalışmak en verimlisi :)Anladım umarım yardımcı olacak biri olur. İyi forumlar ve iyi geceler dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!