Çözüldü Itemsadder Kulanarak PlayerAuction Butonları Hazırlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiceGodll

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
RiceGodll

Discord:

the.catto

Ne yaptımsa bulamadım. 1.21.4 sunucu sürümüm, en güncel PAPI, IA, ve PA pluginleri kurulu.

IA ile oluşturulan eşyaları buton olarak kullanamıyorum.

``
clickable-items:
next-page:
nname: "&bSonraki Sayfa"
material: ARROW
data:
lore:
- "&eTıkla &bve sonraki sayfaya git."
slot: 50
amount: 1
glowing: false
``

Data kısmına denediklerim:
- Eşyayı alınca verdiği texture data (10016.0f veya 10016/10016.0)
- data kısmının yerine custom_item_data, vb. yazıp myicons:arrow_blue_right, itemsadder:myicons-arrow_blue_right (ve tüm varyantları)
- item adı kısmına % içinde üstte belirttiğim varyantlar. vb.

Yardımınıza muhtacım, hiç arayüz tablist vb. gibi elimde ia kaynakları yok, alınır.

Merhabalar itemsadder paralı olduğu için satın aldığınıza dair ekran görüntüsü atar mısınız saat gözükecek şekilde?

Ne yaptımsa bulamadım. 1.21.4 sunucu sürümüm, en güncel PAPI, IA, ve PA pluginleri kurulu.

IA ile oluşturulan eşyaları buton olarak kullanamıyorum.

``
clickable-items:
next-page:
nname: "&bSonraki Sayfa"
material: ARROW
data:
lore:
- "&eTıkla &bve sonraki sayfaya git."
slot: 50
amount: 1
glowing: false
``

Data kısmına denediklerim:
- Eşyayı alınca verdiği texture data (10016.0f veya 10016/10016.0)
- data kısmının yerine custom_item_data, vb. yazıp myicons:arrow_blue_right, itemsadder:myicons-arrow_blue_right (ve tüm varyantları)
- item adı kısmına % içinde üstte belirttiğim varyantlar. vb.

Yardımınıza muhtacım, hiç arayüz tablist vb. gibi elimde ia kaynakları yok, alınır.
Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

SpigotMC ssleri için DM atabilirsiniz, onun haricinde ClaudeAI sağ olsun sonunda ItemsAdder'ı çözdüm, 3 gün ve binlerce token gerekti. Neyse ki para var kafa yok. :sohappy: Forumculukta yeniyim, konuyu kilitlemeyi öğrendiğim an kilitleyeceğim (edit: hala bulamadım), yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.
Benden sonrakiler için

Materials: itemsadder-eşyadı

yazarsanız fetchlemiş oluyor %90.

Benim durumumda itemsadder-arrow_right

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl