Çözüldü (İtemsadder) kendim yapıp eklediğim logo gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

timestopper01

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
TimeStopper01
1745872517694.webp
logo yanında ping simgeside ekledim logo modrinthdeki modpackimde gözüküyo vanilla girince gözükmüyo ne yapmalıyım /iaemoji yazıyorum bakıyorum gözükmüyo sanırım scoreboardda sıkıntı yok arkadaşlarımda denedi onlardada gözükmüyo

Ekli dosyayı görüntüle 263409logo yanında ping simgeside ekledim logo modrinthdeki modpackimde gözüküyo vanilla girince gözükmüyo ne yapmalıyım /iaemoji yazıyorum bakıyorum gözükmüyo sanırım scoreboardda sıkıntı yok arkadaşlarımda denedi onlardada gözükmüyo
Logonun boyutlarını maksimum 256x256 olarak düzenlemen gerekiyor. Bir de yapılandırma da logoyu eklediğin parçayı yollar mısın?

Aynı zamanda /iareload komutunu kullan, bu sırada konsola dikkatlice bak. Sorun hakkında bilgi verebiliyor.

Logonun boyutlarını maksimum 256x256 olarak düzenlemen gerekiyor. Bir de yapılandırma da logoyu eklediğin parçayı yollar mısın?

Aynı zamanda /iareload komutunu kullan, bu sırada konsola dikkatlice bak. Sorun hakkında bilgi verebiliyor.
sağol olcak gibi duruyo 256x100 yaptım 256x256 da boşluk kalıyo scoreboard da yer kalmıyo

sağol oldu biraz büyük oldu configden düzelticem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl