Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucum paper 1.20.4 java 21 kullanıyorum fakat itemsadder 1.20.4 de anladığım kadarıyla sadece java 17 ye kadar destekliyor v4 kurduğumda sunucu crash yiyor v3 kurup resourcepacki hostladığımda ise resourcepack yüklenmiyor kullanıcılarda failed olarak çıkıyor çözümü var mıdır?
Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
`
Java 17 ye geçiş yapın v3 deki texturpack yüklememr hatası eğer self-host ise port yönlendirmeleri kontrol edin eğer link ile eklediyseniz /iazip ile yeni texturpack ı alın dropbox dan linki yenileyin config de ekstra herhangi bir hata yaptıysanız ondada alabilirsin hata v4 de aldığınız hatayı mclogs üzerinden iletirmisin
java 21 e geçip sunucu sürümünü 1.20.6 ya yükselttim v4 kullanıyorum şuanda çökme yok kendi contentlerimi silip yalnızca itemsadder in kendi 2 texturesini yükledim fakat şimdide self hostta pack oyuncuya yüklenmiyor