Hocam adam belirtmiş. (start.bat hariç.)Başlat.bat dosyanızı ve latest.log dosyanızı atabilirmisiniz. Hastebin log dosyasını çok bozmuş direkt dosya eki olarak eklerseniz sevinirim
mravci
Mesajımı tam okumasınız hocam sanırım, hastbin log dosyasını bozuyor ve kötğ bir görüntü çıkıyor daha düzgün formatta atmasını rica ettim.Hocam adam belirtmiş. (start.bat hariç.)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

why_shiro
[02:42:01] [Server thread/WARN]: [ItemsAdder] [m[0;33;1mError: while parsing a block mapping
in 'reader', line 7, column 7:
material: PAPER
^
expected <block end>, but found '<block mapping start>'
in 'reader', line 8, column 9:
generate: true
^
[m
automation:
trigger:
platform: zone
entity_id: device_tracker.stacey_stacey
zone: zone.home
event: enter
action:
- service: notify.pushover
data:
title: 'Arriving'
target: 'Patricksv20'
[ItemsAdder] [m[0;31;1mError loading the plugin, something is not configured right or an exception occured.
Başlat.bat dosyanızı ve latest.log dosyanızı atabilirmisiniz. Hastebin log dosyasını çok bozmuş direkt dosya eki olarak eklerseniz sevinirim
Hocam dediğiniz siteden hataları düzelttim yine aynı hatayı aldım bir de direkt dosya eki yollayım size, denemek istediğim iteminItems Adder ile problem'in Null Pointer dödürdüğünü görmedim ama sanırım bir eşanda, bloğunda vs. objeyi belirriğin arrayde hata yapmısşın gibi duruyor
Kod:[02:42:01] [Server thread/WARN]: [ItemsAdder] [m[0;33;1mError: while parsing a block mapping in 'reader', line 7, column 7: material: PAPER ^ expected <block end>, but found '<block mapping start>' in 'reader', line 8, column 9: generate: true ^ [m
.yaml dosyanın düzgün şekilde ayarlandığına emin ol. Hatayı "m" ve "g" harflerinin arkasındaki boşlukta gösteriyor. Yanlışlıkla ":" silmiş olabilirsin veya bir yere "-" koymayı unutmuş olabilirsin.
Yaml dosyaları şu şekilde olmalı []:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
YAML:automation: trigger: platform: zone entity_id: device_tracker.stacey_stacey zone: zone.home event: enter action: - service: notify.pushover data: message: 'Stacey is Home!' title: 'Arriving' target: 'Patricksv20'
Ayrıca [] kullanrak da yaml dosyan doğru mu değil mi kontrol edebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekleme: Yaml dosyan doğru yüklenmediği için bir şeyi çağırmaya çalıştığında Null Pointer alman gayet normal olabilir.
Kod:[ItemsAdder] [m[0;31;1mError loading the plugin, something is not configured right or an exception occured.

why_shiro
Hocam dediğiniz siteden hataları düzelttim yine aynı hatayı aldım bir de direkt dosya eki yollayım size, denemek istediğim itemin
info:
namespace: test
items:
- coin:
display_name: Coin
resource:
material: PAPER
generate: true
textures:
- items/coin.png
Fazladan tab attığımı fark etmemişim. İşe yaradı teşekkürler konu kapanabilir.YAML:info: namespace: test items: - coin: display_name: Coin resource: material: PAPER generate: true textures: - items/coin.png
YAML dosyanda neden fazladan tabların var? YAML doosyasında girinti-çıkıntılar önemli. Bu attığımı deneyebilir misin acaba?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!