Çözüldü ItemsAdder ile eklediğim zırhlar gözükmüyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sibirya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibirya

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
sibirya
[LOG dosyasını Hastebin'e yükleyemediğim için buraya yazıyorum kusura bakmayın]

Arkadaşlar ItemsAdder'la eklediğim hiçbir zırh düzgün çalışmıyor bunun yanında sunucudaki normal deri setler de bozuldu çözümü nedir?
1743516610025.webp

İtemsadder özel setler optifine ın özelliğini kullanır cit resewn modu veya optifine ile girdiğinizde normal olarak görürsünüz

Ben şimdi optifine ile girdim gözüktü ama arkadaşım optifine ile girdiğinde onda hala bozuk gözüküyor. Ayrıca tüm sunucu OptiFine ile giremeyebilir başka çözümü var mıdır?

Ben şimdi optifine ile girdim gözüktü ama arkadaşım optifine ile girdiğinde onda hala bozuk gözüküyor. Ayrıca tüm sunucu OptiFine ile giremeyebilir başka çözümü var mıdır?
shader kullanıyorsa bozuk gözükebilir. 3D Zırh modelleri shader hariç eklenemez

shader kullanıyorsa bozuk gözükebilir. 3D Zırh modelleri shader hariç eklenemez

aslında shader sadece alternatiftir, 3 yöntem biliyorum:
- optifine (basit ve sorunsuz, sürüm hatası çok azdır.)
- shader (deri zırhların renklerini hedef alır. (GLSL vanilla shader sürüm hataları çoktur)
- armor trim (sadece yeni gelen sürümlerde vardır; kullanımı shader kadar geniş değildir)

shader ile eklenen armorlar, grafik ayarlarına göre sorunlar çıkartabiliyor, eski ia yöntemi yani optine cit yöntemi daha sağlıklı ama client kısıtlaması var.

Optifine ve CIT özellikli bir mod veya rsp kullanmıyorum buna rağmen tüm sunucularda bütün animasyon dahil zırhları görebiliyorum, config hatası veya zorunlu olarak optifine gerektiren bir set olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl