PieCat
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 14
- Minecraft
- PieCatt
Discord:
piiecat
NOT: Plugin destek bölümüne konu açamadığım için sunucu destek bölümüne açtım.
elimde 2 tane sunucu var birisi lobi birisi survival olsun ben her ikisi içinde texturepack yaptım ama ayrı ayrı yüklenmesin diye texturepackları birleştirip lobi sunucusuna yükledim. self-host ile texturepacki lobi sunucusunda sorunsuzca çalıştırdım. sonra survival sunucusunda external host ile lobi sunucusunun generated.zip dosyasını yüklediği ip adresine ayarladım fakat survival sunucusunda texturepack düzgün bir şekilde yüklenmedi. her iki sunucunun paper ve itemsadder sürümü aynı nasıl çözülceğini bilen yazabilir mi?
görseli ekledim üstte
yardım eden herkese teşekkürler.
elimde 2 tane sunucu var birisi lobi birisi survival olsun ben her ikisi içinde texturepack yaptım ama ayrı ayrı yüklenmesin diye texturepackları birleştirip lobi sunucusuna yükledim. self-host ile texturepacki lobi sunucusunda sorunsuzca çalıştırdım. sonra survival sunucusunda external host ile lobi sunucusunun generated.zip dosyasını yüklediği ip adresine ayarladım fakat survival sunucusunda texturepack düzgün bir şekilde yüklenmedi. her iki sunucunun paper ve itemsadder sürümü aynı nasıl çözülceğini bilen yazabilir mi?
görseli ekledim üstte
ÇÖZÜM -
1. Paper Ve Itemsadder sürümleri aynı olacak benimkiler aynıydı yani bilmiyorum.
2. 3.3.0 ve altı itemsadder sürümlerinin dosyalama sistemini kullanmayın (
)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
3. bütün itemsadder klasörleri aynı olsun yani external-host kullansanız bile contents klasörünün içi dolu olacak (config.yml dosyasının da aynı olmasında fayda var onu da sonra değiştirirsiniz)
4. önce self-host yada diğer yöntemleri kullanan sunucunuzda /iazip atıyorsunuz ilk
5. sonra lobinin texturepackini kullanan sunucuda /iareload atıyorsunuz sunucudan çık gir yaptığınızda hatasız çalışıyor olmalı sadece daha önceden yerleştirdiğiniz özel textureli itemler bozulmuş olabilir onları kaldırıp yerine doğrusunu koyabilirsiniz.
yardım eden herkese teşekkürler.
Son düzenleme: