Çözüldü İtemsadder eski vds'de yüklenenler yeni cihazda çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Werths

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Werths

Discord:

werthdev

Selamlar, eski VDS’imde ItemsAdder’daki boss, rank ve GUI’ler sorunsuz çalışıyordu. Yeni VDS’ye aktardım, config üzerinden IP’yi düzenledim ve portu açtım. Ancak sorun devam ediyor; bazıları geliyor, bazıları gelmiyor ve yeni eklediklerim hiç gelmiyor. Sorun ne olabilir?

consolda ia ilgili bir hata veriyor mu

Selamlar, eski VDS’imde ItemsAdder’daki boss, rank ve GUI’ler sorunsuz çalışıyordu. Yeni VDS’ye aktardım, config üzerinden IP’yi düzenledim ve portu açtım. Ancak sorun devam ediyor; bazıları geliyor, bazıları gelmiyor ve yeni eklediklerim hiç gelmiyor. Sorun ne olabilir?
İtemsAdder orjinal mi? Belki o yüzden hata veriyordur

consolda ia ilgili bir hata veriyor mu
bazılarına dosyalar bulunamadı diyor ama dosya konumu doğru ancak eski vdse geçip zip çekip kendi dosyama attığımda çalışıyor anlamadım :|

Hocam hatayı tahmin mi edeceğiz? latest log iletir misiniz.

latest logu ilet bakalım

Modelleri tanımlayan konum dosyalarına dikkatli bakın; eğer görsel tanımlı değilse veya eskiden farklı bir konuma tanımlıysa çalışmayabilir. En iyi çözüm için latest.log'u buraya atmanızı öneririm.

İtemsAdder sürümün 1.21.x destekliyor ise Java sürümünü yükseltmeyi dene VDS de genelde sorunun kaynak noktası Javadır örnek olması açısından java 16 kullanıyorsun 10 tane eklenti yüklü 7 8 tanesi çalışıyorsa java 24 geçtiğinde sorunsuz 10 taneside çalışır

Sunucu ingilizce başlatmayı dene eğer vds'in dili ingilizce değilse. ItemsAdder türkçe karakter desteği olmadığı için itemleri ve material'leri okuyamabilir. Aynı zaman da hatanın kaynaklanmasının sebebi kullandığın sürümden de olabilir. Bide hata logunu atarsan daha net cevap verilebilir.

Merhabalar

İtemsadder orjinal olduğuna satın aldığınız sayfadan indirme yazılı tam bir ekran görüntüsünü bugünün tarihi ve saati ile gözükecek şekilde iletir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl