ByVoxar
yetkisi var ise görüntüleye bilirKod:personel: permission: "betterranks.admin" show_in_gui: true suggest_in_command: false path: "personel.png" scale_ratio: 11 y_position: 9
attack_damage:
permission: tamamke
symbol: "霅"
show_in_gui: true
y_position: 7
scale_ratio: 8
path: attack_damage
ByVoxar
Permission: test.adminattack_damage:
permission: tamamke
symbol: "霅"
show_in_gui: true
y_position: 7
scale_ratio: 8
path: attack_damage
şu şekilde ayarladım chate sembolü yapıştırınca attack_damage şeklinde mesaj yazıor fakat anvilde vesaire yapıştırınca sembol gözüküyor eşyanın isminde
evet bu şekilde oldu png olarak ekleyince sıkıntı olmuyor eyvah yandık tüm configi baştan sona bu şekilde mi yapıcaz şimdiPermission: test.admin
Sembol u silin direkt benim yaptığım gibi yapın kendi ayarlırınızı değiştirin eğer

ama şöyle bir sıkıntı var mmoitems kullanıyorum oradan dil dosyasında :attack_damage: yazınca desteklemiyorevet bu şekilde oldu png olarak ekleyince sıkıntı olmuyor eyvah yandık tüm configi baştan sona bu şekilde mi yapıcaz şimdi![]()
profesor7037
placeholder olarak ekleyebilirsin %img_attack_damage%ama şöyle bir sıkıntı var mmoitems kullanıyorum oradan dil dosyasında :attack_damage: yazınca desteklemiyor
sorun yaşamam dimi bir çok img yi placeholder ile ekleyince lag vesaire gibiplaceholder olarak ekleyebilirsin %img_attack_damage%
profesor7037
lag yapmaz sorun yaşamazsın.sorun yaşamam dimi bir çok img yi placeholder ile ekleyince lag vesaire gibi
çok teşekkür ederimlag yapmaz sorun yaşamazsın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!