Çözüldü Itemsadder dünyaya maden ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TechNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechNetwork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Zynx

Discord:

zynx_1

Itemsadder ile şuan kurulu olan birkaç maden eklemek istiyorum dünyaya nasıl eklerim ? bu madenler Dünyada çıksın ve onlarla craft yapılsın istiyorum.

Konu hala Aktif

Sende var olan dünyaya artık yeni maden ekleyemezsin. Ama yeni ve farklı bir dünya oluşturmanı sağlayacak Iris World Gen plugini ile kendine has madenleri ekleyebilirsin kolay gelsin.

Sende var olan dünyaya artık yeni maden ekleyemezsin. Ama yeni ve farklı bir dünya oluşturmanı sağlayacak Iris World Gen plugini ile kendine has madenleri ekleyebilirsin kolay gelsin.
hayır itemsadderın destğei var olmuş dünya için geçerli değil yanılmıyorsam onchunkload eventte spawnlıyor extra bir generatora ihtiyacı yok

oluşmuş dünyada olmuyor işte

Açılmış Chunklara yeni maden ekleyemezsin diye biliyorum ancak kapalı chunklara maden ekleyebilirsin diye biliyorum

Teşekkürler

Evet çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl