Çözüldü İtemsAdder Doku Paketi Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TunarXanm

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Selam arkadaşlar, sunucum [
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
] aracılığıyla [
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
] hizmeti sunmaktayım. Yakın bir zamanda
] aldım lakin bir sorun çekmekteyim [
] sürümü içerisinde Doku Paketi indirilmediği için
] itemleri bozuk gözükmekte, bir sunucu içerisinde buna NPC aracılığıyla [
] sürümünde olanlar Java sürümünü Bedrock sürümünde olanlar Bedrock sürümünü seçerek normal bir doku paket'e geçiş yaptırılmakta. Kendi [
] içerisinde bu sistemi nasıl yapabilirim yardım edebilir misiniz?

Yanlış anlama merakımdan soruyorum satın aldıysan neden itemsadder teknik ekibine ulaşmıyorsun yani daha kolay destek alırsın, iyi forumlar!

Yanlış anlama merakımdan soruyorum satın aldıysan neden itemsadder teknik ekibine ulaşmıyorsun yani daha kolay destek alırsın, iyi forumlar!
geyser crack sunuculara destek vermiyordu

Çok saçma mantıkları var. Parayla satın alıyorsun sunucun crack diye hizmet vermiyor.
birde benden söylemesi geyser crack sunucularda sorun yaratıyor.

javada .MCTR bedrockta .MCTR isminde hesapa açın ikisinin UUIDsi farklı oluyor en basitinden kendine op vermeye çalıştığında bedrocktaki hesapa op veriyor başkasına op vermek hiç güvenli değil

Tekrar merhaba @levdudeBT
] sadece Java için yapıldığı için ben Bedrockda
] düzeltmek değil NPC aracılığıyla Bedrock içerisinde default texture pack, Java içerisinde
] Pack'i kullanılmasının sağlanması için çalışmaktayım.

Tekrar merhaba @levdudeBT
] sadece Java için yapıldığı için ben Bedrockda
] düzeltmek değil NPC aracılığıyla Bedrock içerisinde default texture pack, Java içerisinde
] Pack'i kullanılmasının sağlanması için çalışmaktayım.
geyseri crack sunucunuzda kullanmayın nedenini üstte anlattım

1.16.5de itemsadderin birçok özelliği çalışmamaktadır bu sürümü kullanmayın artık

1.16.5de itemsadderin birçok özelliği çalışmamaktadır bu sürümü kullanmayın artık
benim önerim 1.18.2 kaliteli sistemli sunucular, onların da sayısı az maalesef.

benim önerim 1.18.2 kaliteli sistemli sunucular, onların da sayısı az maalesef.
Sunucum 1.16.5 ve üzeri tüm sürümler için, İtemsAdder'den şikayetci değilim Java sürümünde bir sıkıntı yok lakin Bedrock sürümünde texture pack yüklenmediği için sıkıntı çekiyorum.

Gayser'in crack sunuculara destek vermesi gayette mantıklı bir şey bence neden bir eklentinin orijinalini kullanmak yerine crack kullanıyorsun.

Gayser'in crack sunuculara destek vermesi gayette mantıklı bir şey bence neden bir eklentinin orijinalini kullanmak yerine crack kullanıyorsun.
Ne alaka, ya benimle sizin dediğiniz şey aynı değil ki orjinalini kullanıyorum ve geyserle alakası yok sorduğum soru geyserle alakalı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl