Tanıtım ItemsAdder - Detaylı Anlatım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JustCiva_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustCiva_

Mutlu olmak istiyorsanız, olun.
Elmaslar
157
Discord İzni
Minecraft
JustCiva_

Discord:

JustCiva_#0001

Selamlar, Ben JustCiva_ !

Geçenlerde satın aldığım ve kesinlikle size önermek istediğim bir eklenti var.
Ek olarak şu an Türkiye'ye özel %50 indirimi var!

Nedir bu "ItemsAdder" ?

Sunucunuza mod veyahut zor ve zahmetli forge işleri ile uğraştırmayıp, istediğinizi kolayca ve özgünce yapmanızı sağlayan bir eklentidir.
ItemsAdder eklentisi ile normalde sunucunuza forge olmadan yükleyemeyeceğiniz eşyaları, menüleri, efektleri, emojileri ve canlıları eklemenizi sağlıyor! Ancak sunucuda ProtocolLib, LoneLibs ve LightAPI eklentileri olmalı! Oyununuza ek olarak özel yaratıklar veya canlılar eklemek isterseniz Lib's Disguises eklentisini eklemelisiniz.

Pekala, Şimdi Tanıtıma Geçelim.

2021-12-18_00.35.03.png

Orada görmekte olduğunuz zırh yakut zırhı olarak geçiyor.

71c41fa4b49ba2fdf3327baa71ec81fc6deab0c4.gif

<rw cümle> kodu ile yazı yazdığınızda, sohbete giden mesaj:

3e1d0ae945b4c084c973dcc32918027d2c2f31e4.png

Özelleştirilmiş Etiketler

d801f055f6ee8584c839f62a49fa25e41129ea95.gif

Özelleştirilmiş Menü

giphy.gif

Özelleştirilmiş Emojiler

Kendi dilediğiniz gibi, istediğiniz eşyayı veyahut sistemi sunucunuza bu eklenti ile eklemeniz mümkün. Ek olarak modellemesi resource pack olarak sunucuya yüklendiğinden dolayı modellemesini siz yapabilirsiniz!

Dikkat! Eleştiri Bölümü Yaklaşıyor.
Şahsen ItemsAdder eklentisinin kusursuz olduğunda inanıyorum. Ancak bir sorun var:

Yeterli Türkçe destek yok.

Herhangi bir problem ile karşılaştığınızda gidebileceğiniz tek yer eklentinin Wiki sayfasından başka bir şey değil. Olağanüstü bir durumda ulaşabileceğiniz bir yetkili yok. Bunun ciddi bir problem olması bir yana, çözüm için herhangi bir adım atılmadı ve atılacak gibi durmuyor.

Ancak...
Eğer kendi özgün sistemleriniz ile yeni bir devir başlatmak gibi bir niyetiniz varsa, bu eklentiyi satın alın derim. Ek olarak herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda bana ulaşın, elimden geldiğince yardımcı olacağım! Şuraya Discord hesabımı bırakayım.

Discord hesabım: JustCiva#0001

ItemsAdder Wiki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti paketini beğendim, konu için teşekkürler. İlerleyen zamanda satın alabilirim gibi duruyor. Eline sağlık.

Son düzenleme:
Başlığın aksine detaysız bir anlatım olmuş.

Böyle kaliteli eklentiye böyle kaliteli bir konu yakışır, eline sağlık.

Güzel bir eklenti her sunucuda olması gereken bir eklenti başarılı bir anlatım olmuş hocam iyi forumlar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl