Sol Reklam

Çözüldü İtemsAdder deri zırhı elmas zırh nasıl yaparım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yusuf/CloxTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Puanlar
2.210
Yer
Turkey
Minecraft
CloxTR_King

Discord:

cloxtr

Confiğinde veya başka bir yerde leather_boots örnek veriyorum yazdığını görmedim ama üstümüze giydiğimizde deri zırh olarak gözüküyo bunu nasıl elmas zırha çeviririm biraz araştırdım ama bulamadım.
eklenti sürümü : 3.5.0c-r2
sunucu sürümü : 1.16.5
Orjinal eklenti crack değil

Ekler

• 1690194982681.png
    1690194982681.png
    110,9 KB · Görünt.: 129
zırh configinde resource: içerisinde material olarak değişebiliyor olman lazım,
resource:
material: PAPER
generate: false
model_path: sende neyse

Gibi, ama eğer amacın sadece zırh değerlerini değiştirmekse attribute ayarları var onları değiştirmen daha iyi olur diye düşünüyorum

Örnek bir eşya bırakıyorum
Kod:
king_forest_helmet:
    enabled: true
    display_name: '&aKing Forest Helmet'
    behaviours:
      hat: true
    resource:
      model_path: helmforest
    specific_properties:
      armor:
        custom_armor: king_forest
        slot: head
    attribute_modifiers:
      head:
        armor: 6
        armorToughness: 3
        attackKnockback: 2
    durability:
      max_custom_durability: 658

Buradaki attribute_modifiers kısmındaki armor gibi değerler ile zırh miktarını belirleyebilirsin,
head: yazan kısmı değiştirmen gerekebilir hangi parçaysa ona göre değer giriyorsun bu kask için
Kask = head
Zırh = chest
Pantolon (tozluk) = legs
Bot = feet

Attribute ayarlarıyla ilgili daha fazla bilgi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

material bölümüne iron_boots yazabilirsin

bazılarında material yok bazılarındada PAPER i örnek veriyorum değiştirdiğimde zırh bozuluyo örnek DIAMOND_HELMET yaptım diyelim kağıt olan kaskı ozaman o elmas kask olarak geçiyo üstündeki fotoğraf bozuluyo öyle

zırh configinde resource: içerisinde material olarak değişebiliyor olman lazım,
resource:
model_path: sende neyse

Gibi, ama eğer amacın sadece zırh değerlerini değiştirmekse attribute ayarları var onları değiştirmen daha iyi olur diye düşünüyorum

Örnek bir eşya bırakıyorum
Kod:
king_forest_helmet:
    enabled: true
    display_name: '&aKing Forest Helmet'
    behaviours:
      hat: true
    resource:
      model_path: helmforest
    specific_properties:
      armor:
        custom_armor: king_forest
        slot: head
    attribute_modifiers:
      head:
        armor: 6
        armorToughness: 3
        attackKnockback: 2
    durability:
      max_custom_durability: 658

Buradaki attribute_modifiers kısmındaki armor gibi değerler ile zırh miktarını belirleyebilirsin,
head: yazan kısmı değiştirmen gerekebilir hangi parçaysa ona göre değer giriyorsun bu kask için
Kask = head
Zırh = chest
Pantolon (tozluk) = legs
Bot = feet

Attribute ayarlarıyla ilgili daha fazla bilgi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu örnek kopyalayıp kendim o itemin altına eklesem çalışırmı ? örnek metariel yok bazılarında veya armor:6 fln o tarz şeyler bazılarında yazmıyo onlara kendim eklesem çalışırmı ?

bunu örnek kopyalayıp kendim o itemin altına eklesem çalışırmı ? örnek metariel yok bazılarında veya armor:6 fln o tarz şeyler bazılarında yazmıyo onlara kendim eklesem çalışırmı ?
Şöyle armor: 6 kısmını falan yazarsan çalışır ancak resource kısmını aynen alırsan çalışmaz bunun sebebi sendeki model_path ile benim attığım örnekteki model_path farklıdır, ayrıca specific_properties kısmında custom_armor var o kısım render yapan kısımdır senin dosyanda ismi farklıdır. Eğer değerleri doğru girersen istersen paper yap istersen bedrock her türlü çalışacaktır, elmas netherite gibi şeylere çevirmeni önermiyorum yine de attribute kısmından elmas ile aynı yaparsan zaten aynı eşyayı elde etmiş oluyorsun boşuna tekrar tekrar kaynak paketi yükleyerek denemen gerekiyor eğer material değişimi yaparsan

Şöyle armor: 6 kısmını falan yazarsan çalışır ancak resource kısmını aynen alırsan çalışmaz bunun sebebi sendeki model_path ile benim attığım örnekteki model_path farklıdır, ayrıca specific_properties kısmında custom_armor var o kısım render yapan kısımdır senin dosyanda ismi farklıdır. Eğer değerleri doğru girersen istersen paper yap istersen bedrock her türlü çalışacaktır, elmas netherite gibi şeylere çevirmeni önermiyorum yine de attribute kısmından elmas ile aynı yaparsan zaten aynı eşyayı elde etmiş oluyorsun boşuna tekrar tekrar kaynak paketi yükleyerek denemen gerekiyor eğer material değişimi yaparsan
bugün denedim netherite set ile aynı yaptım ayarlarını normalde deri set ama değerleri armor vs. netherite ile aynı ama oyuncudan giden can sanki deri setmiş gibi gidiyo netherite set ile aynı olmadı bunu nası çözerim

bugün denedim netherite set ile aynı yaptım ayarlarını normalde deri set ama değerleri armor vs. netherite ile aynı ama oyuncudan giden can sanki deri setmiş gibi gidiyo netherite set ile aynı olmadı bunu nası çözerim
armorToughness: kısmını ayarladın mı eğer bu değeri doğru yapmazsan hasarı daha yüksek alırlar, eğer doğru yaptıysan öyle bir durum olmamalı direkt oyuncu üzerinden attribute değişimi yapıyor çünkü

Aşağıya matematiğini bırakıyorum zırhın eğer detay istersen bakabilirsin

7dd8fc412cfbbafc9ca0859d65969a5c5ea73701

47d118159dfd7e90693920c9bba7c81bf5d4d026

Daha daha fazla bilgi için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı