Yusuf/CloxTR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Puanlar
- 2.210
- Yer
- Turkey
- Minecraft
- CloxTR_King
Discord:
cloxtr
cloxtr
cloxtr
cloxtr
vacentiastudios
Setlerin texturesi envanterde veya /ia da gözüküyor ama üstümüze giydiğimizde fotoğrafta olduğu gibi deri set olarak gözüküyor.Eki Görüntüle 224910Eki Görüntüle 224911
cloxtr
cloxtr
vacentiastudios
youtubedede doğru düzgün anlatan bir video göremedim o yüzden belki yanlış ekledim belki bi ayarı açmadım belki bi ayarı kapamadım bilmiyorum.
kaiys
items:
ice_helmet:
display_name: Donmuş Kask
lore:
- '&#c7eceeWinter Event 2023'
- ''
- ':exclusive::legendary:'
resource:
generate: true
model_id: 4
textures:
- custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI
- custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI
durability:
max_custom_durability: 407
specific_properties:
armor:
slot: head
custom_armor: ice #Aşağıda verdiğiniz render adı olacak burası eğer render adı vermezsen zırh giyiliyken gözükmez
attribute_modifiers:
head:
armor: 3
armorToughness: 3
knockback_resistance: 0.1
armors_rendering: #BURASI DA OLMAYABİLİR BURAYI DA EKLEYİN ÇOK YÜKSEK İHTİMALLE BURASI YOK
ice:
color: '#fc0336'
layer_1: custom/sets/ice/ice_armor_layer_1
layer_2: custom/sets/ice/ice_armor_layer_2
use_color: true
cloxtr
cloxtr
optifine ile nasıl ayarlayacağımSadece eşya texture'u ayarlanmış zırhlarda eşya texture u ile giyildiğinde gelen zırh modeli farklı config içerisinden ayar yapmanız gerekiyor Örnek bir config bırakayım
Ayrıca sunucunuz eğer 1.17.1 sürümünün altındaysa optifine ile ayarlamanız lazım yukarıda verdiğim örnek config yalnızca 1.17.1 sürümü ve üstü için çalışacaktırKod:items: ice_helmet: display_name: Donmuş Kask lore: - '&#c7eceeWinter Event 2023' - '' - ':exclusive::legendary:' resource: generate: true model_id: 4 textures: - custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI - custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI durability: max_custom_durability: 407 specific_properties: armor: slot: head custom_armor: ice #Aşağıda verdiğiniz render adı olacak burası eğer render adı vermezsen zırh giyiliyken gözükmez attribute_modifiers: head: armor: 3 armorToughness: 3 knockback_resistance: 0.1 armors_rendering: #BURASI DA OLMAYABİLİR BURAYI DA EKLEYİN ÇOK YÜKSEK İHTİMALLE BURASI YOK ice: color: '#fc0336' layer_1: custom/sets/ice/ice_armor_layer_1 layer_2: custom/sets/ice/ice_armor_layer_2 use_color: true
kaiys
Eskiden optifine için ayrıca uğraşılıyordu, şuanda configden optifine ayarını açıp yukarıdaki gibi configi ayarladığın sürece optifine ile giren oyuncularda zırhın gözükmesi gerekiyoroptifine ile nasıl ayarlayacağım
cloxtr
cloxtr
witcharon
Katılıyorum, eğer eşya kurulumları doğruysa "armors_rendering" kısmını kontrol edin.Sadece eşya texture'u ayarlanmış zırhlarda eşya texture u ile giyildiğinde gelen zırh modeli farklı config içerisinden ayar yapmanız gerekiyor Örnek bir config bırakayım
Ayrıca sunucunuz eğer 1.17.1 sürümünün altındaysa optifine ile ayarlamanız lazım yukarıda verdiğim örnek config yalnızca 1.17.1 sürümü ve üstü için çalışacaktırKod:items: ice_helmet: display_name: Donmuş Kask lore: - '&#c7eceeWinter Event 2023' - '' - ':exclusive::legendary:' resource: generate: true model_id: 4 textures: - custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI - custom/sets/ice/ice_helmet #SİZDE OLAN KISIM MUHTEMELEN BURASI durability: max_custom_durability: 407 specific_properties: armor: slot: head custom_armor: ice #Aşağıda verdiğiniz render adı olacak burası eğer render adı vermezsen zırh giyiliyken gözükmez attribute_modifiers: head: armor: 3 armorToughness: 3 knockback_resistance: 0.1 armors_rendering: #BURASI DA OLMAYABİLİR BURAYI DA EKLEYİN ÇOK YÜKSEK İHTİMALLE BURASI YOK ice: color: '#fc0336' layer_1: custom/sets/ice/ice_armor_layer_1 layer_2: custom/sets/ice/ice_armor_layer_2 use_color: true